Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΠΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αθήνα, 26/6/2013

Α.Π. 18

Προς τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Σπάτων

Κύριε Διοικητά,

Είμαστε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Γενικής Τράπεζας και θέλουμε να καταγγείλουμε συγκεκριμένες διαδικασίες που πραγματοποιούνται σε συγκρότημα των Σπάτων επί της οδού Δημάρχου Μπέκα και Παύλου Μελά όπου στεγάζονται  οι υπηρεσίες της Γενικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες και γνωρίζουμε ότι δεν έχει  εκδοθεί σχετική άδεια  με αποτέλεσμα να  διακυβεύονται  150 ανθρώπινες ζωές.

Ως εκ τούτου ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας για την διακοπή των εν λόγω εργασιών  οι οποίες επαναλαμβάνουμε για ακόμα μια φορά θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας.

Αναμένουμε την  άμεση απάντησή σας  για την διακοπή των εργασιών.

Σας επισυνάπτουμε επιστολές που έχουμε αποστείλει στον Δήμο και στην Πολεοδομία.

Τηλ επικοινωνίας 210 3811763
Τηλ. Προέδρου  6937100749

Αθήνα, 26/6/2013

Προς τον Δήμαρχο των  Σπάτων

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι συνεργεία του Δήμου πραγματοποιούν εργασίες στο υπόγειο του συγκροτήματος των Σπάτων οδός  Δημάρχου Μπέκα &Βασιλέως Παύλου ,  στο οποίο (πρώτο και δεύτερο  όροφο) είναι εγκατεστημένες υπηρεσίες του Back Office της Γενικής Τράπεζας. Επειδή εξαιτίας αυτών των εργασιών έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στους εργαζομένους, προβλήματα που σχετίζονται με τις συνθήκες υγιεινής αλλά και της ασφάλειάς τους, ζητάμε όπως μας ενημερώσετε αν για ενημερώσατε σχετικά τη διοίκηση της Τράπεζας για το εύρος των εργασιών αυτών και αν βέβαια έχετε λάβει την απαραίτητη άδεια από την πολεοδομία για τη διενέργεια αυτών.   Επειδή η διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των υπαλλήλων και μελών μας αποτελεί πρώτιστη μέριμνα του Συλλόγου μας, σας καλούμε να απόσχετε από κάθε ενέργεια που κατατείνει στην πρόκληση κινδύνων και προβλημάτων στην εργασία των υπαλλήλων αυτών, επιφυλασσόμενοι σε διαφορετική περίπτωση παντός νομίμου δικαιώματός μας.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα