Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΑΛΕΞΙΟ ΓΚΕΓΚΙΟ

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στον κ. Αλέξιο Γκέγκιο για τα θέματα που έχουν προκύψει στο συγκρότημα των Σπάτων ζητώντας άμεσες λύσεις.
Απαιτούμε και από την Διοίκηση της  Τράπεζας  να επιληφθεί  για ενέργειες εδώ και τώρα.

Αθήνα, 26/6/2013

Προς τον κ. Αλέξιο Γκέγκιο

Κύριε Γκέγκιε,

Ζητούμε  όπως παρέμβετε ουσιαστικά για θέμα που έχει προκύψει στο συγκρότημα των Σπάτων και συγκεκριμένα,  σε χώρο του κτηρίου (-1) έχουν τοποθετηθεί μεταλλικά υποστυλώματα σε όλα τα δοκάρια μη γνωρίζοντας εάν ο Δήμος έχει σχετική άδεια ή εάν έχουν ενημερωθεί οι δικές μας υπηρεσίες.
Επειδή θέλουμε την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στο εν λόγω συγκρότημα ζητούμε  τις άμεσες ενέργειές σας , την εξέταση του ως άνω θέματος και την επίλυσή του ειδάλλως θα προχωρήσουμε σε δυναμικές ενέργειες. 
Τέτοιες περιπτώσεις δεν θα τις αφήσουμε και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος.
Παράλληλα θέλω να σας ενημερώσω ότι στο κτήριο των Σπάτων έχει διακοπεί το νερό στους δύο ορόφους δημιουργώντας έτσι σοβαρότατα προβλήματα  εστίας μόλυνσης (τουαλέτες κλπ) .
Εδώ και τώρα απαιτούμε λύση .
Ήρθε βέβαια η ώρα της μετακόμισης του συγκεκριμένου συγκροτήματος  σε άλλο  κτήριο πλησίον της Διοίκησης . Η κίνηση αυτή θα ωφελήσει και τους εργαζόμενους αλλά και την  Τράπεζα. 
Αναμένουμε απάντησή σας.

Κοινοποίηση: Επικεφαλή Γενικής Διαχείρισης και Υποστήριξης Ασφ. Κ. Ι. Κρανάκη
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Λ. Λαχάνου
Επικεφαλή δικτύων διανομής και εξυπηρέτησης  κ. Κ. Χριστοδούλου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα