Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κ ΛΑΧΑΝΟΥ

Συνάδελφοι,
Όπως άλλωστε το έχετε διαπιστώσει και εσείς όλες οι εργασίες στο συγκρότημα των Σπάτων έχουν διακοπεί έως ότου εκδοθεί η σχετική εγκεκριμένη άδεια., μετά από ουσιαστικές παρεμβάσεις και πιέσεις που άσκησε το Προεδρείο προς πάσα κατεύθυνση  (Δήμο Σπάτων, Πολεοδομία , Αστυνομική Αρχή κλπ) αλλά και στην Διοίκηση της Τράπεζας για το θέμα που προέκυψε .
Υπήρξε και ενδιαφέρον από πλευράς Ομίλου Πειραιώς όπου ο Πρόεδρος ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με την   Δ/ντρια τεχνικής υπηρεσίας ,  η οποία δήλωσε στον Πρόεδρο ότι εάν τυχόν συνεχιστούν οι εργασίες στο συγκρότημα  να ενημερωθούν  άμεσα ώστε να επέμβουν και εκείνοι σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Παράλληλα ενημέρωσε τον Πρόεδρο ότι όταν λάβει την εγκεκριμένη σχετική άδεια να της αποσταλεί ώστε κλιμάκιο του ομίλου να επισκεφθεί  τα  Σπάτα για επιτόπια επίβλεψη.
Θα είμαστε βεβαίως σε επαγρύπνηση και αν διαπιστώσουμε την οποιαδήποτε  εκκίνηση των εν λόγω εργασιών θα παρέμβουμε και πάλι δυναμικά και αποφασιστικά.
Το Προεδρείο έχει ως αρχή και πρώτιστο μέλημα του την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής των συναδέλφων του, διαβεβαιώνοντάς σας ότι δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη που του έχετε επιδείξει.
Σας παραθέτουμε επιστολή που μας απέστειλε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης κ. Λ. Λαχάνου όπου διαβεβαιώνει την άμεση διακοπή εργασιών στο συγκρότημα των Σπάτων έως την έκδοση της εγκεκριμένης άδειας.

Κύριε Πρόεδρε,

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, και όντας σε απόλυτη συμφωνία με το πνεύμα της δικής σας επικοινωνίας για το θέμα, σας  ενημερώνω ότι έχουν γίνει και από πλευράς μας όλα τα απαραίτητα διαβήματα και επικοινωνίες με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου στα Σπάτα και λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι θα σταματήσουν άμεσα όλες οι εργασίες, μέχρι την έκδοση της πολεοδομικής άδειας.

Ευχαριστώ πολύ

Λίλυ Λαχάνου
Επικεφαλής,
Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα