Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΞΑΓΟΡΑ Τ .Τ.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Συνάδελφοι,
Ο όμιλος Πειραιώς πάντοτε πρωτοπορώντας κατέθεσε πρόταση μέσω της Γενικής Τράπεζας για την εξαγορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Μια πράξη γενναία που σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη του ομίλου προς την Τράπεζά μας, και αποτελεί μια ενέργεια που διασφαλίζει το μέλλον των εργαζομένων.
Η εν λόγω προσφορά  ήταν μια δυναμική και ανταγωνιστική  προσφορά που δυστυχώς όμως τελευταία στιγμή ακυρώθηκε με την παρέμβαση του  ΤΧΣ, και με την στήριξη της Κυβέρνησης, καθώς επιθυμία τους είναι να δώσουν το Τ.Τ  στην Eurobank.
Ως Προεδρείο στηρίζουμε χωρίς ενδοιασμούς τις αποφάσεις του  Ομίλου Πειραιώς για το συγκεκριμένο θέμα και καταδικάζουμε το ΤΧΣ που παρεμβαίνει με απαράδεκτο τρόπο, αλλά και τη σημερινή κυβέρνηση που μεροληπτεί.
Εμείς υποστηρίζουμε ότι η Τράπεζά μας πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα και αυτοτελώς, να συνεχίσει να αναπτύσσεται και όλοι πρέπει να στηρίξουμε αυτή τη θέση προς όφελος της Τράπεζας και των εργαζομένων.

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα