Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Η ΓΣΕΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11.30 πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Συνάδελφοι,

Η Κυβέρνηση με την απαράδεκτη πολιτική της σπρώχνει καθημερινά τους εργαζόμενους στην φτώχεια και την απελπισία με μνημόνια που θέλει να αποκαλεί ως νομοσχέδια

Οι διαρκείς παρεμβάσεις τους προς τα εργασιακά με τις διαθεσιμότητες που τελικά καταλήγουν σε απολύσεις, με την ανεργία να καλπάζει καθημερινά, με λουκέτα που αναγκάζονται να βάζουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις κλπ, θα πρέπει επιτέλους να λάβουν τέλος.

Οι εργαζόμενοι μη έχοντας κανένα περιθώριο αντοχής και ανοχής πλέον  επιβάλλεται να επιδείξουν την δύναμή τους και να αντισταθούν σε αυτές τις παράλογες τακτικές της Τρόικα και της Κυβέρνησης.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην πώληση του Τ.Τ. όπου οι όροι του διαγωνισμού άλλαξαν λίγο πριν από την εκπνοή της προθεσμίας  προκύπτουν τεράστια ερωτήματα.

Το ΤΧΣ ανέλαβε την διαχείριση των 50 δισεκατομμυρίων από τις ανακεφαλοποιήσεις των Τραπεζών οι οποίες βεβαίως προστέθηκαν στο χρέος του Ελληνικού Δημοσίου και κατ΄ επέκταση στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε καμία Τρόικα να μας καθοδηγεί , να αποφασίζει και να διατάσει  βάζοντας συνέχεια δικούς της όρους και κανόνες μηδενίζοντας τους πάντες και τα πάντα.

Όλοι συνάδελφοι να δώσουμε αγωνιστικό παρόν στην Απεργία της 16ης Ιουλίου, που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ  από κοινού με την ΑΔΕΔΥ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11.30 πμ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα