Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Την Δευτέρα 15/7 πραγματοποιήθηκε  συνάντηση εκπροσώπων των Συλλόγων στα γραφεία του Συλλόγου της Μarfin Βουλής 5 – Σύνταγμα  σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν με την ένταξη του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ όπου συμμετείχαν  ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου  Χ. Τασσόπουλος και ο Ταμίας Κ. Αλεξόπουλος με την εξουσιοδότηση του Προέδρου . Έγινε αναφορά σε θέματα όπως:
•    η παραμονή του ΤΑΥΤΕΚΩ στην Χαρ. Τρικούπη  ως αυτόνομη  Περιφ/κή  Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ, η οποία θα εξυπηρετεί τους υπαλλήλους των Τραπεζών.
•    η κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του, ενοικίου, κοινοχρήστων, αναλωσίμων κ.λ.π τα οποία λογικά θα πρέπει να καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ.
•    η σύζευξη των συστημάτων ΤΑΥΤΕΚΩ και ΕΟΠΥΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.
•    η εσωτερική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του ΤΑΥΤΕΚΩ με σκοπό την άμεση επίλυση των είδη συσσωρευμένων εκκρεμοτήτων και της από δω και πέρα εύρυθμης λειτουργίας του.
•    ο έλεγχος των καμένων παραστατικών που έχουν διπλοκαταχωρηθεί   για να προχωρήσει η πληρωμή τους.
Έχει δε οριστεί  ραντεβού με τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ για την Τετάρτη 17/7/2013 και ώρα 11.00πμ. στην οποία θα παρευρεθούν  εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των συλλόγων όπου από τον χώρο μας θα παραστεί ως επικεφαλής ο Πρόεδρος Δημήτρης Καλόγηρος.
Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΤΑΥΤΕΚΩ  όπου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Καλόγηρος με τον Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Marfin κ. Γ. Ρούσσος, ο Πρόεδρος προσωπικού της Alpha Bank κ. Τ. Γκιάτης και εκπρόσωπος της Eurobank.
Δύο θέματα τέθηκαν προς συζήτηση. Το πρώτο θέμα ήταν ως προς τις πληρωμές των αποδείξεων δαπανών με ημερομηνία προ της 14/11/2012 αλλά και για πληρωμές των αποδείξεων δαπανών μετά την ως άνω ημερομηνία.
Το δεύτερο θέμα ήταν για τα καμένα παραστατικά.  Για το θέμα αυτό  θα γίνει άμεση παρέμβαση από τους εκπροσώπους των Συλλόγων προς το  Υπουργείο Εργασίας ώστε να τελειώσει άμεσα ο έλεγχος και από ότι ενημερωθήκαμε  έχει ήδη προχωρήσει  σχετική προεργασία για την πληρωμή τους.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα των ελεγκτών ιατρών και στο ότι θα πρέπει να διατηρηθεί η σημερινή του μορφή που υφίσταται στο Ταμείο Υγείας .
Επίσης συμφωνήθηκε να οριστεί ραντεβού με τον νέο Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Τ. Κοντό ώστε αναλυτικά να του θέσουμε τα  φλέγοντα αυτά θέματα και να λάβουμε υπεύθυνες απαντήσεις με σκοπό των άμεσων λύσεων.

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα