Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΜΕΤΕΣΤΕΓΑΣΗ ΣΠΑΤΩΝ

Συνάδελφοι,
Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που αποστείλαμε στον κ.Μ. Σάλλα, κ. Σ. Λεκκάκο , κ. Γ. Λιακόπουλο, κ. Α. Μάνο και κ. Κ. Γεωργίου για το θέμα μεταστέγασης του συγκροτήματος Σπάτων σε περιοχή κοντά στην Διοίκηση ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία και η οικονομική επιβάρυνση  των εκεί εργαζόμενων.

Αθήνα, 15/7/2013
Α.Π. 31

Προς τον Πρόεδρο ομίλου Πειραιώς και Γενικής Τράπεζας
κ. Μ. Σάλλα
Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ομίλου Πειραιώς
κ. Σ. Λεκκάκο
Προς τον Αντιπρόεδρο Γενικής Τράπεζας
κ . Γ. Λιακόπουλο
Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Γενικής Τράπεζας
κ. Α. Μάνο
Προς τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου Πειραιώς
κ. Κ. Γεωργίου

Σας επισημαίνουμε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη  μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του συγκροτήματος Σπάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία αυτών των υπηρεσιών. Για τούτο  θα πρέπει άμεσα να εξετάσετε το θέμα αυτό.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την πραγματοποίηση της μετεγκατάστασης θα ωφεληθούν τόσο οι εργαζόμενοι, οι οποίοι υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση στις δύσκολες σημερινές συγκυρίες όσο  και η Τράπεζα .

Αντιλαμβανόμενοι το τεράστιο κόστος που δαπανήθηκε για την δημιουργία του συγκροτήματος αυτού, κόστος που θα πρέπει κάποια στιγμή να ερευνηθεί, ήρθε η ώρα  να έρθουν οι εν λόγω υπηρεσίες πλησίον της Διοίκησης, για την πιο αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία της Τράπεζας.  Θα πρόκειται για μία αξιόλογη και σημαντική για το μέλλον της Τράπεζας  επένδυση που πρέπει άμεσα να εξετάσετε και να υλοποιήσετε

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα