Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

Συνάδελφοι,
Σας παραθέτουμε αυτούσια τις επιστολές που αποστείλαμε στην Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης κ. Λ. Λαχάνου για το θέμα των μεταθέσεων – οδοιπορικών – ενοικίου, καθώς και για την καταβολή διαφοράς ποσού από το επίδομα περιποίησης πελατών  που πρέπει να λαμβάνουν συγκεκριμένοι Διευθυντές  που παρελήφθησαν .

Αθήνα, 12/7/2013
Α.Π. 29

Προς την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης
κ. Λ. Λαχάνου
κυρία Διευθύντρια,

Όπως σας έχουμε επαναλάβει προφορικά και γραπτά, ένα βασικό θέμα που μας απασχολεί είναι αυτό των  συναδέλφων που έχουν μετατεθεί μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και δεν έχουν ακόμη επιστρέψει.
Για τούτο: 
α) Ζητούμε όπως γίνει μια ευρεία συζήτηση και να εξεταστεί η περίπτωση επιστροφής τους στον τόπο κατοικίας τους σταδιακά, αξιολογώντας τα οικογενειακά και κοινωνικά κριτήρια καθενός.
β) Εάν δεν επιτευχθεί η επιστροφή όλων ή κάποιων , από τους απομείναντες  τους  προτείνουμε αν υπάρχει περιθώριο να προταθεί στους συγκεκριμένους ,  διατηρώντας όλα τα κεκτημένα δικαιώματα τους ως υπάλληλοι της Γενικής, να μετατεθούν  σε καταστήματα του Ομίλου Πειραιώς στον  τόπο κατοικίας τους σε αντίστοιχες και ανάλογες θέσεις που κατέχουν.
γ) Σε αυτούς που έχουν υπερβεί τα 4 χρόνια μετάθεσης και έως ότου βρεθεί λύση για επιστροφή τους στον τόπο κατοικίας τους,  προτείνουμε να τους επαναχορηγηθεί το ενοίκιο ή τα οδοιπορικά .
δ) ζητάμε όπως το επίδομα ενοικίου να μη περιλαμβάνεται στη μισθοδοσία καθώς πρόκειται για παροχή που αφορά πραγματικά έξοδα του εργαζόμενου., γεγονός που επιβαρύνει υπέρμετρα την οικονομική τους κατάστασης λόγω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας.
ε) Να βρεθεί η οποιαδήποτε λύση για  τους συγκεκριμένους συναδέλφους προς το όφελός τους.
Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση για την εύρεση λύσης στο θέμα αυτό.

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα