Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ κ.ΛΑΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

Αθήνα, 5/8/2013
Α.Π.  52
Προς την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης
κ. Λ. Λαχάνου
κυρία Διευθύντρια,
Κατά την μεταξύ μας συνάντηση σας έθεσα επιτακτικά τα θέμα των δεδουλευμένων υπερωριών στο τμήμα της Πληροφορικής και την άμεση επίλυσή του , διότι το θέμα αυτό δεν μπορεί να σέρνεται.
Σε απάντησή σας με ενημερώσατε ότι διερευνήσατε την υπόθεση και για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο δεν υπήρχε  επιστολή από το γραφείο του Ανθρώπινου Δυναμικού και  σχετική προέγκριση από το Υπουργείο Εργασίας.
Σας έθεσα  το θέμα κατά την συνάντησή μας για σύσκεψη μεταξύ μας όπου παρόντες θα είναι ο Διευθυντής και Υποδιευθυντής της  πληροφορικής και το μέλος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ Δ. Γεωργούλης  ο οποίος είναι  υπάλληλος στο εν λόγω τμήμα και  έχει  εργαστεί όπως έχει δηλώσει  υπερωριακά. 
Η αλήθεια πρέπει να λάμψει, να δικαιωθούν οι συνάδελφοι, και να τιμωρηθούν όσοι έχουν ευθύνες για το συγκεκριμένο θέμα.
Παράλληλα σας έχω ζητήσει να με ενημερώσετε ως προς το θέμα των βαρδιών και πως θα καλυφθούν οι υπερωρίες που είναι  πέραν  των βαρδιών όπως προβλέπεται από την υπογραφή της νέας  Συλλογικής  Σύμβασης Εργασίας της ΟΤΟΕ.
Εξάλλου σας έχω ενημερώσει τόσο προφορικώς όσο και  γραπτώς για άμεση  σύγκλιση της επιτροπής κανονισμού μηχανογράφησης.
Αναμένουμε τις απαντήσεις σας .

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ ΣΥΓΤΕ

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα