Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. Α. ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. Α. ΜΑΝΟ  ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ  ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ

Αθήνα, 9/8/2013

κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,

όπως γνωρίζετε έχουμε θέσει υπόψη σας τόσο    προφορικώς όσο και  γραπτώς, τα θέματα και προβλήματα που αφορούν τους εργαζόμενους της Γενικής Τράπεζας, προκειμένου να δοθούν οι αναγκαίες λύσεις.
Πρόκειται για προβλήματα ουσιαστικά και σημαντικά κατά τη σημερινή οικονομική συγκυρία, αλλά και μετά τις πρόσφατες μειώσεις αποδοχών των υπαλλήλων.
Δύο από τα βασικότερα θέματα  είναι αυτό των υπερχρεωμένων δανείων  και η αλλαγή της  τιμολογιακής πολιτικής κατά τα πρότυπα του Ομίλου Πειραιώς. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο θα δοθεί έστω και ελάχιστη οικονομική ανακούφιση στους συναδέλφους μας.
Ως εκ τούτου εύλογα ρωτάμε γιατί υπάρχει καθυστέρηση και παρελκυστική τακτική ως προς την υλοποίηση των ανωτέρω; Έχετε δώσει σχετικές εντολές στους αρμοδίους ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες; Αν ναι, τότε αναλαμβάνουν την ευθύνη όσοι δεν προχωρούν στην υλοποίησή τους , εκτός αν δεν τους έχει δοθεί σχετική εντολή σας.  Οι εργαζόμενοι αναμένουν εναγωνίως για  λύσεις  και θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρξουν άμεσα.
Εμείς από την αρχή σας έχουμε δηλώσει την καλή θέληση και διάθεση από πλευράς μας για την προοπτική ανάπτυξη της Τράπεζας και οι συνάδελφοι εργάζονται για το σκοπό αυτό.
Θα πρέπει όμως και εσείς από την πλευρά σας να πράξετε ανάλογα με κινήσεις και διαδικασίες που θα ωφελήσουν κατά πρώτο λόγο τους συναδέλφους μας και κατά δεύτερον την Τράπεζα.
Αντιλαμβάνεστε ότι δεν νοείται καλόπιστη διάθεση και συμπεριφορά από τη μία μόνο πλευρά. Ζητάμε να μεριμνήσετε άμεσα για την επίλυση των ως άνω θεμάτων,  αλλά και για όσα σας έχουμε θέσει. Τούτη την ώρα πρέπει και επιβάλλεται να υπάρχει συναίνεση και συνεργασία προς το όφελος όλων μας. 
Βεβαίως αν δεν ανταποκριθείτε τότε δηλώνουμε ευθαρσώς ότι θα ενεργήσουμε με κάθε τρόπο και μέσο για την επίλυση των προβλημάτων.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα