Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ-ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Αποφασίστηκε η ανανέωση των συμβάσεων των ιατρών – ελεγκτών στο Ταμείο μας για ένα χρόνο

Συνάδελφοι,

Όπως σας είχα υποσχεθεί σε προηγούμενη ανακοίνωσή μου, σας ενημερώνω για τις εξελίξεις ως προς το θέμα των ιατρών – ελεγκτών. Χθες 11/4/2011 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο στο ΤΑΥΤΕΚΩ, και επιβεβαιώθηκε η αποτελεσματικότητα των υπεύθυνων χειρισμών και του συντονισμού μου, καθώς μαζί με την Γραμματέα του Ασφαλιστικού και μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, κας Βογιατζοπούλου, αλλά και με όλους τους Προέδρους των Συλλόγων οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο Ταμείο, ακολουθήσαμε μια γραμμή και κατεύθυνση συνέπειας και αποτελεσματικότητας για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Κατέθεσα τις προτάσεις μου και επιχειρηματολογώντας τόνισα τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει άμεσα η ανανέωση των συμβάσεων ιατρών – ελεγκτών, καθώς δεν επιτρέπεται να ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι συνεπεία του απαράδεκτου νόμου της κας Πετραλιά και της προηγούμενη κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του συνεχιστή του νόμου αυτού κ. Κουτρουμάνη και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους κατήγγειλα και καταγγέλλω για την πολιτική τους απέναντι στους ασφαλισμένους.

Πάγια μου θέση και κατεύθυνση είναι η απόφαση της ΟΤΟΕ για ένα ενιαίο ταμείο τραπεζοϋπαλλήλων.

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όλους τους συναδέλφους συνδικαλιστές μέλη του Δ.Σ. από την ΔΕΗ , ΟΤΕ, τον εκπρόσωπο των συνταξιούχων, τον εκπρόσωπο τον εργαζομένων, τον συνάδελφο Κουτρουμπέλα μέλος του Δ.Σ. της Εμπορικής ο οποίος είχε το ίδιο θέμα, τους εκπροσώπους των εργοδοτών, οι οποίοι ψήφισαν ομόφωνα για την ανανέωση των συμβάσεων των ιατρών – ελεγκτών.

Παράλληλα ζήτησα στις περιπτώσεις ασθένειας ή άδειας των ιατρών του Ταμείου μας να υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης ιατρών από τους άλλους τομείς ώστε να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι.

Το συγκεκριμένο θέμα θα έρθει προς συζήτηση στο επόμενο Δ.Σ. Περαιτέρω, επεσήμανα ότι πρέπει να ενταθούν οι πιέσεις και να υπογραφεί η Υπουργική Απόφαση από τον Υπουργό Εσωτερικών, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες ως προς την πρόσληψη των τεσσάρων ιατρών στο Ταμείο μας.

Αποφασίστηκαν και εγκρίθηκαν στο χθεσινό Δ.Σ. οι διαδικασίες για τις λουτροθεραπείες, κλιματοδιαιτιτικές αγωγές, και αεροθεραπείες.

Σε επόμενη ανακοίνωση θα σας ενημερώσω και για άλλες αποφάσεις που αφορούν τους ασφαλισμένους, και για τις ενέργειες τις οποίες έκανα από την πλευρά μου πάντοτε σε συνεννόηση με τους άλλους Συλλόγους. Αυτά συνάδελφοι είναι απάντηση σε εκείνους που λαϊκίζουν, δημαγωγούν και λασπολογούν, όχι μόνο αδιαφορώντας για την επίλυση των προβλημάτων των ασφαλισμένων, αλλά πολύ περισσότερο με την στάση τους προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καταγγέλλουν το Προεδρείο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ παραπληροφορώντας τους ασφαλισμένους.

Η παράταξή μου και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ δεν καταφεύγουμε σε τέτοιου είδους ενέργειες, αλλά λειτουργούμε με συνέπεια, αξιοπιστία, με μοναδικό σκοπό και γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ασφαλισμένων.

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ζούμε στο 2011, και όχι στη δεκαετία του 80.

Οι σημερινές εξελίξεις είναι ραγδαίες και πρέπει να τις προσπερνούμε πράγμα που επιτυγχάνουμε με την στρατηγική και την πολιτική μας .

Συνάδελφοι,

Επειδή έχετε και γνώμη και άποψη τους αφήνουμε στην δική σας κρίση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ και μέλος του Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα