Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Συνάδελφοι,

Κυκλοφόρησα την ομιλία μου, η οποία διαβάστηκε από τον εκπρόσωπό μου συνάδελφο Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας, όπου δεν μπόρεσα να παρευρεθώ λόγω ειλημμένων υποχρεώσεών μου στο τριτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο όπου είμαι μέλος. Ασφαλώς έχετε καθήκον και υποχρέωση να με κρίνετε για τα γραφόμενά μου και είμαι ανοιχτός σε κάθε συνάδελφο να μου εκθέσει τις θέσεις, τις απόψεις, τις προτάσεις ακόμη και τις διαφοροποιήσεις του. Ήμουν και θα είμαι πάντοτε ρεαλιστής και πραγματιστής και θα αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των εργαζομένων χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς συμψηφισμούς. Αυτά που πιστεύω γράφω και τα λέω φωναχτά.

Θέλω να τονίσω ότι δεν φοβάμαι καμία Διοίκηση, να ασκήσω κριτική σε θέματα που αφορούν τα προβλήματα των εργαζομένων, αλλά και την πορεία της Τράπεζας, γιατί δεν χρωστάω και δεν φοβάμαι κανέναν.

Καλώ τους εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ Πολύζο Φ. και της Ανανεωτικής Γιουρούκο Δ, να κυκλοφορήσουν στους εργαζόμενους και τις δικές τους ομιλίες στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων αυτούσιες, και το εννοώ, να τις διαβάσετε, να τις κρίνετε και να τις συγκρίνετε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσετε πλήρη εικόνα και θα αντιληφθείτε πολλά πράγματα. Αναμένω να κυκλοφορήσουν οι ομιλίες τους. Αν δεν τις κυκλοφορήσουν, τι φοβούνται;

Επιτέλους όλα στο φώς. Τελείωσαν οι λεονταρισμοί και οι επαναστάσεις . Αναφέρομαι σε μια ρήση πρώην συνδικαλιστή, «όχι άλλα στα μικρόφωνα και άλλα στα γραμμόφωνα»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ ΣΥΓΤΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα