Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΤΙΡΚΟ

Συνάδελφοι,

Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή που απέστειλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Φ. Τιρκό , ζητώντας και επιμένοντας να ενημερωθούν επίσημα οι εργαζόμενοι για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως να γίνει ενημέρωση κατά τον ίδιο τρόπο και διαδικασία που συνέβη για όλο το δίκτυο από το εμπορικό τμήμα δίνοντας εντολή στους επικεφαλής όλων των διοικητικών μονάδων να πράξουν και αυτοί το ίδιο.

Αθήνα, 10.7.2012

Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΓΤΕ

κ. Φ. Τιρκό

κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,

Όπως επεσήμανα με προηγούμενη επιστολή μου έντονη ανησυχία στους εργαζόμενους και πελάτες της Τράπεζας προκάλεσαν δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τα οποία ο Διευθυντής του Ομίλου Μπερνάντ Μπάντρε δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ότι «ο όμιλος έχει διακόψει την γραμμή χρηματοδότησης της θυγατρικής της». Μετά από αυτό πληροφορήθηκα ότι εδόθη εντολή στους αρμοδίους επικεφαλής του εμπορικού Τμήματος να ενημερώσουν όλους τους Διευθυντές ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι αναληθή και ότι δεν υφίσταται παύση χρηματοδότησης από την πλευρά της Societe General.

Η κίνηση αυτή είναι θετική, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να κυκλοφορήσει ευρέως ανακοίνωση για τo συγκεκριμένο θέμα και να γίνει επίσημα διάψευση όλων των απαράδεκτων φημολογιών που βλάπτουν την Τράπεζα και τους εργαζόμενους. Σε περίπτωση που δεν προβείτε σε μία τέτοια ανακοίνωση, κάτι για το οποίο εγώ επιμένω για πολλούς λόγους, ζητώ να δοθεί εντολή ώστε οι επικεφαλής όλων των διοικητικών μονάδων να ενημερώσουν διεξοδικά το σύνολο του προσωπικού για την κατάσταση της Τράπεζας, όπως συνέβη και με το δίκτυο. Αναμένω άμεσα τις δικές σας ενέργειες.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ ΣΥΓΤΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα