Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ

 

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Ειλικρινά συνάδελφοι ενώ στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ μοιράστηκε το κείμενο σε όλα τα μέλη ώστε να το μελετήσουν για μια ώρα , η παράταξη της Ανανεωτικής κυκλοφόρησε ανακοίνωση χωρίς να γνωρίζουν αν θα υπογραφεί η σύμβαση.

Φαίνεται ξεκάθαρα η μη υπευθυνότητά τους.

Εμείς βέβαια συνάδελφοι βορρά στο σημερινό ή αν στο μέλλον υπάρξει νέος εργοδότης δεν θα σας αφήναμε να γίνετε με μειώσεις 30- 40 -και 50%.

Ούτε θα τους κάνουμε την χάρη να παραιτηθούμε όπως πρότειναν και να πηγαίναμε σε εκλογές , με κίνδυνο την καταγγελία της σύμβασης από την Διοίκηση σε βάρος των συναδέλφων.

Αυτά που έγιναν στην Χαλυβουργία εμείς δεν τα κάνουμε γιατί εμείς θέλουμε να προστατέψουμε τους συναδέλφους.

Όταν την Διοίκηση του Συλλόγου την είχε η Ανανεωτική και η ΠΑΣΚΕ , ούτε καν πραγματοποιούνταν Διοικητικά Συμβούλια για απόφαση έγκριση και ψήφιση ως προς τις Επιχειρησιακές Συμβάσεις και πήγαιναν στα κρυφά και τις υπέγραφαν.

Συνάδελφοι,

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι οι εξελίξεις τρέχουν, και ας αφήσουν τα κόμματα και τις συνδικαλιστικές τους παρατάξεις γιατί τέρμα ο κομματικός συνδικαλισμός , δεν μπορεί να επιβιώσει. Τους προκαλούμε όποτε θέλουν και όπου θέλουν να κάνουμε αντιπαράθεση επί όλων των ζητημάτων.

Το ΠΑΜΕ δεν μπορεί να περάσει εδώ την γραμμή του.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα