Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Με προηγούμενη ανακοίνωσή μου σας ενημέρωνα ως προς την εγκύκλιο του Πρόεδρου του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Χ. Μπουρσανίδη, στην οποία αναφερόταν στην εξαίρεση του Ταμείου μας από τον ΕΟΠΥΥ και τους τρόπους εξυπηρέτησής σας , η οποία είναι αναρτημένη στο site του Συλλόγου sygte.gr

Κάποιοι έσπευσαν σε διαδόσεις για το αντίθετο λέγοντας ότι ο υπηρεσιακός Υπουργός εργασίας επενέβη παίρνοντας πίσω την απόφαση με την επαναφορά μας και πάλι στον ΕΟΠΥΥ.

Σας ενημερώνουμε ότι σε αντίθεση με τους εκπροσώπους της Ανανεωτικής οι οποίοι ανήρτησαν ερωτήματα στο blog τους για το θέμα αυτό αμφισβητούμενοι για την παραμονή μας στο ΤΑΥΤΕΚΩ, εχθές με επίσημη ανακοίνωσή του ο Υπουργός Εργασίας κ. Ρουπακιώτης προς τιμήν του δήλωσε ότι τα τρία ταμεία των Τραπεζών ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ παραμένουν στο ΤΑΥΤΕΚΩ και ότι ισχύει η εξαίρεσή μας από τον ΕΟΠΥΥ. Παράλληλα την Τρίτη 12/6/2012 με πρωτοβουλία της Γραμματέως του Ασφαλιστικού της ΟΤΟΕ κ. Βογιατζοπούλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των εκπροσώπων των Συλλόγων που είναι ασφαλισμένοι στο ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ και έγινε συζήτηση ώστε να προχωρήσουν σε τρόπους και διαδικασίες για αναλογιστική μελέτη ως προς την βιωσιμότητα του Ταμείου μας.

Από πλευράς του Συλλόγου μας παρευρέθηκε ο συνάδελφος Χρήστος Τασσόπουλος ο οποίος στήριξε την θέση του Προεδρείου (Δ. Καλόγηρου, Τ. Μαλικούρη, Ι. Νικολαίδη, Κ. Αλεξόπουλου ) για άμεση αναλογιστική μελέτη η οποία θα δίνει την δυνατότητα να είμαστε ένα Ταμείο ανεξάρτητο, ιδιωτικού τομέα και όχι ένα Ταμείο εξαρτώμενο από το Δημόσιο.

Για κάθε τι που θα μας αφορά θα σας ενημερώνω άμεσα για όλες τις εξελίξεις. Το δε Προεδρείο όπως μέχρι σήμερα εξυπηρετεί τους συναδέλφους (βιβλιάρια, αποδείξεις κλπ) έτσι θα συνεχίσει έχοντας καθήκον και υποχρέωση απέναντί σας.

Εάν δεν υπάρχει ηλεκτρονικό συνταγολόγιο και έως ότου βγει ενιαίο θα χρησιμοποιείται το παλαιό.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΑΥΤΕΚΩ


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα