Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ «ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΟΚΕ»

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ «ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΟΚΕ»

ΟΔΥΣΣΕΩΣ 2 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 15.00 μ.μ. Ώρα προσέλευσης 14.15 μ.μ.

Ο θίασος του Μάρκου Σεφερλή παρουσιάζει την παράσταση «S.O.S.E. τον πλανήτη» σε κείμενα, στοίχοι τραγουδιών και σκηνοθεσία του ιδίου.

Λίγα λόγια για την παράσταση……….

Το έργο καταπιάνεται με το πάντα επίκαιρο και πολύ σοβαρό πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος, που καταστρέφει σιγά- σιγά οποιαδήποτε μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη. Συγκεκριμένα ένας Κάβουρας, ένας Αχινός , ένας Αστερίας, ένας Γλάρος , μια γιγάντια ανεμώνη κι ένας Αστακός – κάτοικοι μιας βρώμικης και παραμελημένης παραλίας – ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μπορέσουν να σταματήσουν την καταστροφή που ετοιμάζεται να προκαλέσει μια Μεγάλη Πετρελαιοκηλίδα, η οποία προκλήθηκε από τη σύγκρουση δύο πλοίων στη θάλασσα. Η μάχη δίνεται και μαζί με την μεγάλη και πολύτιμη συμμετοχή του κοινού, οι ήρωές μας καταφέρνουν να βγουν νικητές και να τραγουδήσουν όλοι μαζί το τραγούδι «S.O.S.E. ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ», μεταδίδοντας σε όλους μας το σπουδαίο αυτό μήνυμα. Η συμμετοχή όχι μόνο ηθοποιών, αλλά και χορευτών, τα εντυπωσιακά μεγεθυμένα σκηνικά, τα πολυάριθμα χρωματιστά κοστούμια, οι έξυπνοι και χιουμοριστικοί διάλογοι, τα πολύ όμορφα τραγούδια και χορευτικά, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός από πολύχρωμες και εντυπωσιακές κούκλες( χειροκίνητες και τηλεκατευθυνόμενες) , συνθέτουν ένα θέαμα πλούσιο, φαντασμαγορικό, μεστό σε νοήματα, κάνοντας τους νεαρούς θεατές όχι μόνο να διασκεδάσουν, αλλά και να προβληματιστούν πάνω στο θέμα της σωτηρίας του πλανήτη, του «δικού τους» πλανήτη.

Συνάδελφοι,

ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΟΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Κατά την ώρα του διαλλείματος ο Σύλλογος θα προσφέρει γλυκά εποχής καθώς και πατατάκια η ποπ κόρν και μια Αμίτα για τα παιδιά και γαλλικό καφέ για τους συναδέλφους.


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα