Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια των εκδηλώσεων ο Σύλλογος αποφάσισε και φέτος να τιμήσει και να βραβεύσει τα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθηκαν φέτος στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. καθώς και τα παιδιά που αρίστευσαν στις τάξεις από Γ΄ Γυμνασίου έως και Γ΄ Λυκείου.

Για τον σκοπό αυτό λοιπόν καλούνται οι συνάδελφοι που τα παιδιά τους πέτυχαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. και εκείνοι που τα παιδιά τους αρίστευσαν στις τάξεις από Γ΄ Γυμνασίου έως και Γ΄ Λυκείου (χαρακτηρισμός βαθμολογίας («ΑΡΙΣΤΑ») να το γνωρίσουν στο Σύλλογο το αργότερο μέχρι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 στέλνοντας παράλληλα και τα σχετικά δικαιολογητικά στο φαξ 210 3301310 (φωτοτυπίες ενδεικτικών και απολυτηρίων για τους αριστεύσαντες και βεβαιώσεις εγγραφής για τους εισαχθέντες σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Εάν κάποιοι από τους αριστεύσαντες στην Γ΄ Λυκείου έχουν εισαχθεί παράλληλα και σε κάποιο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. θα πάρουν ΜΟΝΟ το ένα βραβείο και αυτό θα είναι για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (που είναι και το μεγαλύτερο).

Επίσης θα βραβευθούν τα παιδιά των συναδέλφων που αρίστευσαν και πρώτευσαν στα Πανεπιστημιακά Έτη , τα παιδιά που πήραν το πτυχίο τους φέτος με άριστα είτε από Α.Ε.Ι. είτε από Τ.Ε.Ι. , καθώς και τα παιδιά που έγιναν κατά την φετινή χρονιά κάτοχοι Master ή Doctora, προσκομίζοντας μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία 10/1/2012 φωτοτυπίες των πτυχίων τους.

Επισημαίνουμε δε ότι η εκπρόθεσμη αποστολή των δικαιολογητικών (πέραν τις 10/1/2012) θα δημιουργήσει σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα.

 


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα