Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΤΑΥΤΕΚΩ ΤΕΛΟΣ

ΤΑΥΤΕΚΩ ΤΕΛΟΣ

ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ , ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΟΔΙΑΤΗΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Συνάδελφοι,

Καταγγέλλω τον Υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο Α. όπου μαζί με τον κ. Κουτρουμάνη εισηγήθηκαν στο τελευταίο εφαρμοστικό νόμο περί υγείας την υπαγωγή του ΤΑΥΤΕΚΩ στο ΕΟΠΥΥ.

Οι μόνες λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτούς τους δύο Υπουργούς, τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι.

Δεν φτάνει που έφτασαν τα αποθεματικά του Ταμείου μας από 440 εκ. σε 160 εκ όταν κατά απαράδεκτο τρόπο η Τράπεζα της Ελλάδος πήρε τα χρήματά μας σύμφωνα με τις ευλογίες της Κυβέρνησης , αυτοί συνέχισαν την ξεδιάντροπή πολιτική τους καλύπτοντας τα ελλείμματα που οι ίδιοι δημιούργησαν , και μας πήγαν στο ΕΟΠΥΥ . Δηλαδή τις δικές μας εισφορές και του εργοδότη. ΕΛΕΟΣ!

Για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είχα κανένα ενδοιασμό ότι θα το ψήφιζαν αλλά σε αυτή την κατάντια είναι και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και οι βουλευτές της οι οποίοι το ψήφισαν. Τους καταγγέλλω και τους καταδικάζω δις.

Σας είχα προειδοποιήσει με παλαιότερες ανακοινώσεις μου ότι οδεύουμε προς το ΕΟΠΥΥ και δυστυχώς τότε όμως σφύριζαν αδιάφορα τα συνδικαλιστικά στελέχη.

Μας γυρίζουν πίσω στο μεσαίωνα. Μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ιδιωτική υγεία.

Τέτοιες πρακτικές τις αρνούμεθα και πρέπει όλοι μαζί συσπειρωμένοι να δώσουμε τον αγώνα και να τις ανατρέψουμε.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ και πρώην μέλος του Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα