Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Συνάδελφοι,

Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή που απέστειλα στον Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΓΤΕ κ. Ζ.Μ. Ναββαρο ως προς την συμπεριφορά συγκεκριμένων στελεχών που προσπαθούν να καταλύσουν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των υπαλλήλων που σχετίζονται με την προσωπικότητά τους και τα προσωπικά τους δεδομένα , ενώ έχει ταυτόχρονα σημειωθεί κατάφωρη παραβίαση της ισχύουσας στην Τράπεζα διαδικασίας αξιολόγησης των υπαλλήλων.

Αθήνα, 5/3/2012

Α.Π.16

Προς τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΓΤΕ

κ. Ζ.Μ. Ναββαρο

κύριε Εντεταλμένε Σύμβουλε,

Κατά την τελευταία μας συνάντηση, μας επισημάνατε ότι δεν θέλετε άτομα που βλάπτουν την Τράπεζα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Εμείς από την πλευρά μας, σας απαντήσαμε ότι ούτε και εμείς υποστηρίζουμε τα άτομα εκείνα τα οποία εσκεμμένα πράττουν ατασθαλίες.
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να τιμωρούνται με το ανώτατο της ποινής χωρίς να έχουν διαπράξει σοβαρά παραπτώματα.
Σας ανέφερα ότι υπάρχουν απειροελάχιστα στελέχη, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, τα οποία λειτουργούν με φασιστική νοοτροπία προς τους υπαλλήλους, και εσείς απαντώντας, μας είπατε, ότι διαφωνείτε με αυτή την έκφραση και αν υπάρχουν περιπτώσεις που σημειώνονται παραβιάσεις και παρατυπίες από στελέχη να σας τα αναφέρω.
Με επιστολή μου προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τιρκό, και με κοινοποίηση σε εσάς αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα τμήματα, στα οποία οι εργαζόμενοι υφίστανται απαράδεκτη μεταχείριση από ανωτέρους τους, και συγκεκριμένα συμπεριφορά που καταλύει συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των υπαλλήλων που σχετίζονται με την προσωπικότητά τους και τα προσωπικά τους δεδομένα, ενώ έχει ταυτόχρονα σημειωθεί και κατάφωρη παραβίαση της ισχύουσας στην Τράπεζα διαδικασίας αξιολόγησης των υπαλλήλων.
Για μία ακόμα φορά επανέρχομαι σε εσάς για να επισημάνω τα συγκεκριμένα προβλήματα και ζητώ, όπως αναφέρατε στη συνάντησή μας, να παρέμβετε άμεσα για την επίλυσή τους .
Αναμένω τις ενέργειές σας.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα