Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ

Αθήνα, 11/06/2012

Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ

κ. Χρήστο Μπουρσανίδη

 

κύριε Πρόεδρε,

Απευθύνομαι σε εσάς διότι παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία ενημέρωσης των ασφαλισμένων για τις λουτροθεραπείες και τις κλιματοδιαιτητικές αγωγές.

Μετά την πρόσφατη εξαίρεση του Ταμείου μας από τον ΕΟΠΥΥ, ζητώ άμεσα να λάβει απόφαση το Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ , και να κυκλοφορήσει εγκύκλιο τόσο για το θέμα των ανωτέρω παροχών, όσο και για τη διαδικασία που θα ακολουθούν οι ασφαλισμένοι για την είσπραξη των δαπανών που πραγματοποιούν για τις ιατροφαρμακευτικές τους ανάγκες.

Σας δηλώνω δε ξεκάθαρα ότι προσωπικά εγώ δεν θα δεχθώ καμία μείωση στο ποσό που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι για τις ως άνω θεραπείες, καθώς καταβάλλονται ανελλιπώς οι εισφορές των εργαζομένων και εργοδοτών και το ταμείο μας είναι πλεονασματικό. Δεν ενδιαφέρει εν προκειμένω τι γίνεται με τους υπόλοιπους φορείς, ούτε βέβαια θα ανεχθούμε τη μείωση της περιουσίας του ταμείου λόγω των αποφάσεων της Τράπεζας της Ελλάδος. Η διασφάλιση των παροχών υγείας των ασφαλισμένων αποτελεί πρώτιστη μέριμνά μου και σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με κάθε μέσο για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Αναμένω τις ενέργειές σας

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ και πρώην μέλος του Δ.Σ.ΤΑΥΤΕΚΩ


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα