Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ

Αθήνα, 21/5/2012

Α.Π. 22

Προς τον
Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ
συνδ. Δημήτρη Γιουρούκο

Συνάδελφε ,
Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 94/18.5.2012 επιστολής σας επισημαίνουμε ότι:

Διαμαρτυρόμαστε έντονα και μας προκαλεί την περιέργεια γιατί δεν είχαμε ενημερωθεί για την διαδικασία αυτής της αγωγής, αλλά και ως προς την συζήτηση που έγινε πρωτόδικα , ώστε και με μάρτυρα και με τον νομικό σύμβουλο του ΣΥΓΤΕ να συνδράμουμε και εμείς.
Όταν είχα αναφέρει σε Γενική Συνέλευση , να καταβάλλουμε ένα έναντι ποσό σε συναδέλφους που είχαν παραιτηθεί μετά την απόφαση του ΔΣ. ΤΑΠΓΤΕ να μην τους χορηγεί εφάπαξ εφόσον δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί ώστε να μην έχουν την δυνατότητα προσφυγής στα Δικαστήρια, και αν υπήρχε προσφυγή από αυτούς είχαν ελάχιστες πιθανότητες να δικαιωθούν, κατά την άποψή μου, και δεν εισακούστηκα.
Όταν ασφαλώς κέρδισαν την αγωγή πάλι σας είχα επισημάνει ότι δεν πρέπει να γίνει καμία εξωδικαστική συμφωνία (όπου εσείς την πράξατε) αλλά να προχωρήσουμε σε έφεση η οποία ασφαλώς θα είχε μεγάλη χρονική διάρκεια και δεν θα χρησιμοποιούταν από την δικηγόρο των δέκα συνταξιούχων που μας έχουν κάνει αγωγή.
Παράλληλα θα θέλαμε να μας πείτε ποιος παρέστη ως μάρτυρας στην εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης, τι κατέθεσε και αν αυτά που κατέθεσε ήταν απόφαση Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ και ποια επίπτωση είχε στην τελική απόφαση του δικαστηρίου.
Για να είναι όμως πιο αποτελεσματική η παρέμβασή μας και η συνδρομή μας, απαιτείται έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση πριν επέλθει το δυσάρεστο αποτέλεσμα της έκδοσης π.χ δικαστικής απόφασης εις βάρος του ταμείου. Σε κάθε περίπτωση σας δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την υπʼ αρ. 4413/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και ο νομικός μας σύμβουλος είναι στη διάθεση να συναντηθεί και να συζητήσει με τον δικό σας νομικό σύμβουλο προκειμένου από κοινού να χειριστούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη υπόθεση προς όφελος και συμφέρον των εν ενεργεία ασφαλισμένων, γιατί πάνω από όλα δεν μπορεί κανένας δικαστής να βγάζει απόφαση η οποία να δεσμεύει τα χρήματα του εφάπαξ όπως το έπραξε.
Η πρότασή μου είναι να βρεθεί τρόπος να στραφούμε κατά του συγκεκριμένου δικαστή ως προς την απόφαση αυτή , πέραν των όποιων άλλων ενεργειών που θα πρέπει να κινήσουμε ως προς το θέμα αυτό.
Την ενέργεια αυτών των δέκα συνταξιούχων την καταγελούμε την καταδικάζουμε , την θεωρούμε απαράδεκτη και αντιδεοντολογική.

Κατ΄ εντολή του Προεδρείου

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ


.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα