Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ (Λ. Αμαλίας 10 Σύνταγμα) ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ (Λ. Αμαλίας 10 Σύνταγμα) ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ .

ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ  Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ  «ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΜΕ. ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ  ΑΛΛΑ Η  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.

ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ  ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ – ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ  ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΑΠΓΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  «ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ» -ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ – ΜΕ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ, ΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΦΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟΥΝ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ 18% ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΜΙΣΘΟΥ-  ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ 52% – ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΣΤΟ 72% ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ  ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΤΕ 6 μήνες , 1 χρόνο , 2 χρόνια, 3 χρόνια ;  ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;  ΑΥΤΟ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα