Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

2η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

 

 

2η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Όπως σας είχα ενημερώσει το Ταμείο Υγείας και μετά την παρέμβασή μου η οποία έγινε αποδεκτή, κυκλοφόρησε εγκύκλιο η οποία έχει αναρτηθεί στο SITE του ΣΥΛΛΟΓΟΥ και αναφέρει αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να εξυπηρετηθείτε για θέματα αποδείξεων κλπ.

Με πρωτοβουλία μου, καλώ τα ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ , για ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ να αποστείλουν μέσω πρωτοκόλλου της Τράπεζας υπόψιν του Συλλόγου, ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ τα βιβλιάρια ασθενείας, τις αποδείξεις ιατρών, φαρμακείων, νοσοκομείων, παραπεμπτικά κλπ, ώστε άμεσα να ξεκινήσει η διαδικασία πίστωσης των χρημάτων στους λογαριασμούς σας.

Ο Σύλλογος αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την έμπρακτη συμπαράστασή του σε όλους τους συναδέλφους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, καθώς τόσο οι συνάδελφοι στην Αθήνα, αλλά και ειδικά οι συνάδελφοι της επαρχίας μπορούν με αυτό τον τρόπο να εξυπηρετηθούν ταχύτατα δίχως να επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής κάθε φορά.

Ως εκ τούτου ο Σύλλογος από Δευτέρα θα δέχεται όλα τα ως άνω μέσω του πρωτοκόλλου της Τράπεζας και θα σας επιστρέφονται κάθε φορά τα βιβλιάρια ασθενείας όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σημείωση: κανένα παραστατικό δεν θα παραλαμβάνεται χωρίς την συμπλήρωση ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΠ3 το οποίο σας αποστέλλουμε, προς φωτοτυπία και μοίρασμα σε όλους τους συναδέλφους.

Επισημαίνουμε ότι στο έγγραφο αυτό δεν θα αναγράφονται τα παραπεμπτικά.

Ως προς τα παραστατικά που καταστράφηκαν λόγω της πυρκαγιάς με επιστολές μου, αλλά και με εξώδικο που απέστειλα μαζί με τον Τάσο Γκιάτη (Πρόεδρο της Alpha Bank) στον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ και στον Υπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη, ζητήσαμε να ληφθεί άμεσα μέριμνα και να βρεθεί αποτελεσματικός τρόπος προκειμένου να καταβληθούν τα οφειλόμενα ποσά σε όλους τους ασφαλισμένους. Το ταμείο αναφέρει στην εγκύκλιό του κάποια μέτρα που θα λάβει για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά πρέπει άμεσα να δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις με τη λιγότερο δυνατή ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα