Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά από τις σχετικές προτάσεις μου προς το ΤΑΥΤΕΚΩ ως προς τις διαδικασίες και τρόπους εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων μας , το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει από το Ταμείο Υγείας διευκρινιστική εγκύκλιος για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε ως προς την διεκπεραίωση των βιβλιαρίων , αποδείξεων κλπ.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι έγινε αποδεκτή η πρότασή μου , για τους ασφαλισμένους της Αθήνας, ως προς την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους , θα παραλαμβάνει τα βιβλιάρια και τις αποδείξεις ο Σύλλογος, και μετά από την παραχώρηση γραφείου του φίλου μου Προέδρου Τάσου Γκιάτη, θα τα πηγαίνει στα γραφεία του Συλλόγου της Alpha Bank (Ιπποκράτους 23) όπου εκεί θα παραδίδονται θα ελέγχονται , θα δίνεται εντολή για πίστωση των χρημάτων στους ασφαλισμένους , θα μας επιστρέφονται άμεσα τα βιβλιάρια και αν υπάρχουν και παραπεμπτικά όπου θα σας επιστρέφονται αμέσως.

Για τους συναδέλφους της επαρχίας ήδη έχει ξεκινήσει διάλογος ώστε να βρεθεί και θα βρεθεί τρόπος και λύση ώστε και εκείνοι να εξυπηρετούνται άμεσα .

Παράλληλα για τις αποδείξεις και καταστάσεις που είχαν οι εκπρόσωποί μας με αντίγραφα , να βρεθεί τρόπος να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλει το Ταμείο.

Ήρθαμε σε επαφή με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Ταμείου Υγείας για το πώς θα ξεκινήσουμε την όλη διαδικασία και εκείνοι με την σειρά τους επισκέφθηκαν το Σύλλογο και ενημέρωσαν πλήρως εμένα και τις δύο γραμματείς για την όλη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί αλλά και για τον όγκο της εργασίας αυτής.

Δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι ώστε να βρίσκω λύσεις που αφορά τον τομέα υγείας.

Κύριε Κουτρουμάνη τι πιστεύατε ότι επειδή με βγάλατε από το Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ για πολιτικούς – κομματικούς λόγους, δεν θα ενδιαφέρομαι και δεν θα αγωνίζομαι για τους ασφαλισμένους του χώρου μου;

Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι λίγη ντροπή δεν περισσεύει για όλα αυτά που έχετε κάνει εις βάρος των ασφαλισμένων και των Ταμείων και παράλληλα με τις περικοπές που έχετε κάνει μας γυρίζετε πίσω στον εργασιακό μεσαίωνα

Συνάδελφοι,

Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωσή μου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα