Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΝΟΜΟ 4046/2012

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το τελευταίο Δ.Σ. Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την 9.3.2012, μετά από εισήγηση – πρόταση του Προέδρου Δημήτρη Καλόγηρου, αποφασίστηκε να προσφύγουμε στα αρμόδια Δικαστήρια για την ακύρωση της πρόσφατης πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου με την οποία επιβλήθηκαν τα πρόσφατα αντεργατικά και απαράδεκτα μέτρα εις βάρος των εργαζομένων. Μέτρα που μας γυρίζουν σε εργασιακό μεσαίωνα.

Θα διερευνήσουμε παράλληλα, αν και άλλοι Σύλλογοι θα προσφύγουν ώστε να κινηθούμε όλοι μαζί , ειδάλλως θα προχωρήσουμε μόνοι μας.

Συνάδελφοι,

Πάνω από όλα βάζουμε το συμφέρον το δικό σας και όχι το κομματικό. Καταγγέλλουμε την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας και πολύ περισσότερο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο ανήκουμε πολιτικά, αλλά δεν συμφωνούμε με τις τελευταίες πράξεις και αποφάσεις του κόμματος. Δεν μένουμε προσκολλημένοι ούτε δεσμευόμαστε από τις κομματικές επιλογές, γι’ αυτό άλλωστε είμαστε ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ανεξάρτητος και αυτόνομος. Δυστυχώς δεν είδαμε την ίδια αντιμετώπιση από τις υπόλοιπες παρατάξεις, που παραμένουν προσκολλημένες στο κόμμα τους η κάθε μία.

Συνάδελφοι, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα