Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ….

 

 

 

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ; ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ; ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1998-2002 ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΤΕ.

Συνάδελφε Γιουρούκο,

Την όλη ευθύνη την έχεις εσύ ως εν ενεργεία μέλος του Ταμείου για την όλη τακτική που ακολουθείς με την παράταξή σου.

Εσύ θα έπρεπε να είχες ζητήσει να συγκληθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΠΓΤΕ ώστε να εκπροσωπηθεί το Ταμείο στην συνάντηση που είχαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Τόση όμως είναι η αδιαφορία και η ανεπάρκειά σας απέναντι στους ασφαλισμένους. Είχατε καθήκον και υποχρέωση να συνεδριάσετε και να ζητήσετε την παρέμβαση του Συλλόγου αλλά δεν το πράξατε. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να καταβάλλονται τα εφάπαξ σε όσους είναι στην σειρά. Και ρωτούμε μήπως κάποιοι εξ αυτών ανήκουν στην παράταξή σου και στα ψηφοδέλτια ; Θέλουμε απαντήσεις για να μάθουν οι εν ενεργεία συνάδελφοι.

Ούτε μια κουβέντα δεν ψέλλισες στον κ. Τιρκό για όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους. Σας λέμε για ακόμα μια φορά να απαντήσετε στα ερωτήματα που σου έχει θέσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, και θα επανακυκλοφορήσουν οι ανακοινώσεις. Γιατί δεν απαντάς; Τι φοβάσαι; Σου ξαναλέμε για ακόμα μια φορά ότι το Ταμείο είχε την υποχρέωση να ζητήσει ξεχωριστή συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για το θέμα των εισφορών του Ταμείου και δεν το έπραξες. Ποια η θέση σου για αυτούς που είναι στην σειρά για να λάβουν εφάπαξ; Πρέπει να τους καταβάλλονται ; ναι ή όχι και να είναι από τις εισφορές των εν ενεργεία συναδέλφων; Πολιτικές του ΠΑΜΕ εδώ δεν θα περάσουν. Έχετε βαλθεί ακόμη κατά της ΟΤΟΕ η οποία είναι ασπίδα μας , και θα είστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί. Και εφόσον την ευθύνη την έχει ο Πρόεδρος όπως αναφέρεστε στην ανακοίνωσή σας, τότε γιατί σε συναντήσεις που πραγματοποιούνταν με Υπουργούς η με πολιτικά κόμματα η με τη Διοίκηση για το θέμα της επικουρικής σύνταξης , συμμετείχατε και εσείς ως Ταμείο ;

Τότε ήταν διαφορετικά; Επιτέλους συνέλθετε. Βάλτε το συμφέρον των εργαζομένων πάνω από το συμφέρον του κόμματος. Και τελειώνοντας σας παραθέτουμε μια λαϊκή παροιμία «Σιμά κοντά τα Γιάννενα όπου οι εργαζόμενοι θα σας αφήσουν πάλι στην ίδια τάξη με την ψήφο τους».

Την πολιτική του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ την έχουν πάρει χαμπάρι οι εργαζόμενοι και την απορρίπτουν.

 

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα