Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η ΜΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ

 

 

 

 Η ΜΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ . ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ………..

Συνάδελφοι, Τα λεγόμενα της παράταξης της Ανανεωτικής περί εκλογών εδώ και τώρα αποδεικνύουν ότι οι συγκεκριμένοι βρίσκονται σε άλλο τόπο και χρόνο.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ότι τάχα ενδιαφέρονται για τους υπαλλήλους και για το Ταμείο όταν για διαδικασίες Γενικής Συνέλευσης και εκλογών χρειάζονται τουλάχιστον δύο μήνες για να ολοκληρωθούν.

Δηλαδή στο χρονικό διάστημα που θα γίνονται οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την πιθανή πώληση της Τράπεζας εμείς θα ασχολούμαστε με εκλογές και ψήφους, αφήνοντας τον πωλητή societe και τον αγοραστή Πειραιώς να παίζουν μπάλα όπως αυτοί θέλουν με τελικό αποτέλεσμα οι αποφάσεις τους να είναι ολέθριες για τους εργαζόμενους; Την κρίσιμη αυτή στιγμή το μόνο μέλημά μας θα έπρεπε να είναι η οργάνωση της άμυνάς μας αλλά και της επίθεσής μας μαζί με την ΟΤΟΕ σε μια προσπάθεια η οποία θα έχει επιτυχή αποτελέσματα για τους συναδέλφους. Σας ρωτάμε ευθέως συνάδελφοι της Ανανεωτικής, θέλετε να προχωρήσουμε σε διαδικασία εκλογών ή να είμαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα για τα όποια σχέδια απεργάζεται η εργοδοσία; Θα τρέχουμε από κατάστημα σε κατάστημα για την συλλογή ψήφων και η διασφάλιση απασχόλησης των εργαζομένων των εισφορών του Ταμείου θα πάνε περίπατο ; πως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτήν την ενέργεια της Ανανεωτικής; Αυτό θα το κρίνετε εσείς συνάδελφοι, είναι μια επικίνδυνη πολιτική της Ανανεωτικής.

Εσείς συνάδελφοι που καθημερινά ζείτε την αγωνία για το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας, θα ασχοληθείτε με τις εκλογές; Έλεος

Εσείς , όταν αυτή την στιγμή βιώνετε καθημερινά το άγχος και για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ζωή σας, θα ασχοληθείτε στο αν θα πάρει μια ψήφο η παράταξη της ΠΑΣΚΕ και της Ανανεωτικής; Αυτό είναι το φλέγον ζήτημα;

Εκπρόσωποι της Ανανεωτικής, ντροπή σας. η πολιτική του ΠΑΜΕ στο χώρο μας δεν θα περάσει. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργείτε προβλήματα για να μπορείτε κατά αυτόν τον τρόπο να επιβιώσετε. Δεν θα περάσουν όμως γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι οι εργαζόμενοι.

Σε ρωτάμε ευθέως συνάδελφε Γιουρούκο, αν ήσουν Πρόεδρος του Συλλόγου , κάτι που δεν πρόκειται να γίνει διότι οι εργαζόμενοι δεν σε εμπιστευτήκαν ούτε θα σε εμπιστευθούν με την ψήφο τους , θα υπέγραφες Επιχειρησιακή Σύμβαση με αυξήσεις ή μειώσεις; Θα άφηνες να καταγγελθούν οι συμβάσεις και να πηγαίναμε σε νέο εργοδότη χωρίς καμία ασπίδα προστασίας η να μέναμε και στο τώρα εργοδότη ο οποίος θα μπορούσε να προχωρήσει σε μειώσεις 20, 30, 40% ;

Συνέλθετε και συμμαζευτείτε εκπρόσωποι της Ανανεωτικής. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν δικαιούστε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή να ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο πλην την διασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων και των εισφορών των μελών του Ταμείου.

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα