Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Συνάδελφοι,

Προκαλούμε και προσκαλούμε τον συνάδελφο Δημήτρη Γιουρούκο (Γενικό Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ και εν ενεργεία μέλος και ως επικεφαλής της παράταξης της Ανανεωτικής ) να μας δώσει τις απαντήσεις σε θέματα τα οποία είχαμε θέσει και ακόμη τις περιμένουμε και τις επαναλαμβάνουμε ώστε να γνωρίζουν οι εν ενεργεία συνάδελφοι ως προς τα παρακάτω:

1. Να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα ονόματα αυτών που είναι στην σειρά για εφάπαξ μέχρι στιγμής , τον αριθμό αλλά και το συνολικό ποσό που θα λάβουν

2. Πόσα είναι σήμερα τα εν ενεργεία μέλη του Ταμείου

3. Ποιες είναι οι μηνιαίες εισφορές εργοδότη- εργαζόμενου ανά μήνα

4. Τι εισπράττει το Ταμείο από τα ενοίκια – τι ποσά έχουν δοθεί για συντήρηση

5. Τι ποσό αποδίδει μηνιαίως το Ταμείο για το ΙΚΑ

6. Τι ποσό αποδίδει κάθε δίμηνο για την εφορία

7. Το κόστος των μισθοδοσιών των υπαλλήλων του ΤΑΠΓΤΕ

8. Τον υπολογισμό κατά προσέγγιση του ποσού εφάπαξ για αυτούς που είναι στην σειρά ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης και να αποδειχθεί το ποσό που πρέπει να λάβουν και αν μπορούν να λάβουν κάνοντας υπολογισμό από τις εισφορές μέχρι τότε.

Να τα γνωρίζετε συνάδελφοι για να μην σας κοροϊδεύουν . Για να μην έχετε αυταπάτες ότι και εσείς θα λάβετε εφάπαξ με το ήδη υπάρχον καταστατικό.

Να γίνει υπολογισμός πόσοι θα αποχωρήσουν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια (συνταξιοδότηση) να υπολογίσουνε πόσοι συνάδελφοι θα παραιτηθούν (όπου βέβαια με κάθε μέσο και τρόπο προσπαθώ να τους αποτρέψω) και τότε να βγες το νέο ποσό των εισφορών εργοδοτών – εργοδότη μηνιαίως.

Θα θέλαμε να ενημερωθούμε για αυτούς που πήραν τελευταία εφάπαξ και αν ήταν στελέχη συγκεκριμένης παράταξης , και τότε πολλά μπορεί ο καθένας να σκεφτεί και να αντιληφτεί μήπως υπήρχε σκοπιμότητα για την κωλυσιεργία της τροποποίησης του καταστατικού στο κλάδο εφάπαξ; Ο νοών νοείτω.

Αναμένουμε απαντήσεις

Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα