Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ ΟΜΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημέρωση του Προεδρείου για την συνάντηση Συλλόγου και Τράπεζας

με τον Μεσολαβητή του ΟΜΕΔ.

 Συνάδελφοι,

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει, χθες Τρίτη 10.1.2012 και ώρα 12.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του Συλλόγου και της Τράπεζας με τον Μεσολαβητή του ΟΜΕΔ.

Εκ μέρους του Συλλόγου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Καλόγηρος, ο Αντιπρόεδρος Τάσος Μαλικούρης ο Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Νικολαΐδης, ο Ταμίας Κων/νος Αλεξόπουλος, και οι νομικοί σύμβουλοι κ. Πετρόπουλος Αναστάσιος – Βέρροιου Αθηνά.

Και εκ μέρους της Τράπεζας παρευρέθησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φ. Τιρκό, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ι. Μονάχος και ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας κ. Ν. Χαιρόπουλος.

Τόσο εμείς όσο και η Τράπεζα αναπτύξαμε τις θέσεις και τα επιχειρήματά μας, και ο Μεσολαβητής κατέληξε και ζήτησε από την Τράπεζα να προσκομίσει όλα τα αναγκαία στοιχεία που απαιτούνται για τη διενέργεια διαπραγμάτευσης. Για επόμενη συνάντηση θα σταλεί εκ νέου πρόσκληση.

Ως προς την πλήρη διαφάνεια του Προεδρείου, στο site του Συλλόγου είναι αναρτημένο αυτούσιο το περιεχόμενο του πρακτικού που συντάχθηκε.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την προστασία του συνόλου των δικαιωμάτων σας.

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα