Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ

 

 

 

 Συνάδελφοι,

Πέραν των άλλων, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες ομαλά, προς όφελος όλων.

Έχουμε αιτηθεί στη Διοίκηση και θα επανέλθουμε σύντομα, να εφαρμοστούν τα νόμιμα, όσον αφορά τις ώρες εργασίας πέραν  του νομίμου ωραρίου. Αλλά για εμάς δεν είναι αρκετό αυτό. Ζητάμε για όσους συναδέλφους εργάστηκαν σε καταστήματα και όπου υπήρξε ανάγκη καταμέτρησης, εφοδιασμού μηχανημάτων ή οτιδήποτε άλλο, στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε, να υπάρξει από την Τράπεζα μία επιβράβευση.

Επισημαίνουμε σε όλους εσάς συνάδελφοι και είναι όρος απαράβατος,  ότι πρέπει να εφαρμόζετε κατά γράμμα όλους τους νόμους και όλες τις εγκυκλίους της Τράπεζας, ως προς τον τρόπο και την διαδικασία εξυπηρέτησης των πελατών.

Αν υπάρξουν παρεμβάσεις, από όπου και αν προέρχονται, οι οποίες ξεφεύγουν των νόμων και των διαδικασιών, ζητάμε να αντισταθείτε και άμεσα να επικοινωνήσετε με το προεδρείο.

Παράλληλα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να προβαίνετε σε καμία εξυπηρέτηση, που δεν εμπίπτει στις νόμιμες διαδικασίες, ακόμα και αν αφορά άμεσα μέλη της οικογένειάς σας.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

 

Στοιχεία Επικοινωνίας Συλλόγου:

 Τηλ. κέντρο : 210-3811763, 2103811631, 210-3811808

Fax: 210-3301310

Ηλεκτρονική δ/νση : www.sygte.gr

Email :info@sygte.gr

Facebook :Σύλλογος Γενικής Πειραιώς

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα