Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

 

 

 

Συνάδελφοι,

Το προεδρείο είναι σε συνεχή επαφή με όλους τους συναδέλφους και τους αρμοδίους της Διοίκησης, για να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που τυχόν ανακύπτουν στους χώρους εργασίας, να παρεμβαίνει και να δίνει λύσεις.

Τις επόμενες ημέρες, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην εναλλαγή του προσωπικού, ώστε να υπάρξει κάποια αποφόρτιση των συναδέλφων μας που ήδη εργάζονται αυτήν την χρονική περίοδο και βρίσκονται σε διαρκή ένταση για να παρέχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες τους.

Συντασσόμενοι παράλληλα με την ΟΤΟΕ και με τις πρωτοβουλίες που ήδη έχει αναλάβει, θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην εξομάλυνση της λειτουργίας όλων των τραπεζών, για να επανέλθει η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τις τράπεζες, προς όφελος όλων. Και των πελατών και πάνω από όλα των εργαζομένων.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε παρόντες και αρωγοί στην επίλυση του κάθε προβλήματος που προκύπτει, δείχνοντας παράλληλα το ανάλογο ήθος και σεβασμό προς τον συνάδελφο – συνάνθρωπο συνταξιούχο.

Επισημαίνουμε δε, ότι επειδή οι εργαζόμενοι, όλο αυτό το διάστημα, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, θα πρέπει – πέραν των νομίμων δικαιωμάτων τους (ηθικών και οικονομικών) – η συνεισφορά τους να εκτιμηθεί από την πλευρά της Διοίκησης και να αντιμετωπιστεί γενναιόδωρα.

Ασφαλώς, αυτό που έχουμε επισημάνει, εκτός των άλλων, είναι ότι προέχει η ασφάλεια των υπαλλήλων. Επίσης ιδιαίτερη προσοχή χρήζουν οι περιπτώσεις συναδέλφων που έχουν ιδιαιτερότητα (εγκύους, μονογονεϊκές οικογένειες, κλπ)

Εμείς ως προεδρείο, συγχαίρουμε ακόμα μία φορά, όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως συλλόγου που ανήκουν, για αυτές τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν σε πρωτόγνωρες καταστάσεις για τη χώρα μας.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα