Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ

 

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΥΧΟΝ ΛΗΣΤΕΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Προς

τον Δ/ντή Ανθρ. Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2015

Α.Π. 375

κύριε Διευθυντά,

Επειδή αυτή η περίοδος οικονομικής κρίσης που διανύουμε, η οποία είναι πρωτάκουστη και πρωτόγνωρη, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους και αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για έξαρση επικίνδυνων φαινομένων, όπως οι ληστείες στα υποκαταστήματα των τραπεζών, ζητάμε, θέτοντας πάντα πάνω από όλα και πρωτίστως την ανθρώπινη ζωή, να μεριμνήσετε ακόμη καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους από τους ήδη υπάρχοντες και διαδικασίες για την ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε, γνωρίζοντας ότι η Τράπεζα Πειραιώς έχει ήδη ενεργήσει με συγκεκριμένες και σαφείς οδηγίες προς τους εργαζόμενους, ότι πολύ περισσότερο τώρα, η Τράπεζα, μέσω των αρμοδίων φορέων που διαθέτει για ανάλογες περιπτώσεις, θα προχωρήσει στην δημιουργία πρόσθετων μέτρων για την προστασία των συναδέλφων μας και την φύλαξη των καταστημάτων μας.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα