Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

 

 Συνάδελφοι,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ.

ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ EMAIL TOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ info@www.sygte.gr ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΞ 210-3301310 ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΑ

Προς τα Σωματεία Μέλη του ΕΚΑ

Αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, θα διοργανωθεί το αγωνιστικό συλλαλητήριο των συνδικάτων και η πορεία, με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στη συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, στην απαγόρευση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και συλλογικών συμβάσεων, στις απολύσεις, στις διαθεσιμότητες, στην ανεργία, στη ληστρική φοροκαταιγίδα που χτυπά τα λαϊκά και μεσαία στρώματα, στα χαράτσια του ΕΝΦΙΑ, στα μέτρα για το ασφαλιστικό, στη συνέχιση της πολιτικής διάλυσης των κοινωνικών υπηρεσιών και κατάργησης των κοινωνικών αγαθών, στην υποβάθμιση της ζωής μας.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να διατρανώσουμε και να διαδηλώσουμε για την ανατροπή αυτών των αντεργατικών, μνημονιακών και καταστροφικών πολιτικών για τις δυνάμεις της εργασίας και των μεσαίων στρωμάτων.

Γι αυτό σας καλούμε να δηλώσετε μέχρι και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 3:00 μμ αριθμό εργαζομένων από το Σωματείο σας και τον κλάδο σας και ονοματεπώνυμα αυτών που επιθυμούν να ανέβουν με το πούλμαν στη Θεσσαλονίκη, στα τηλέφωνα του ΕΚΑ : 210-8836917-9, υπόψη κ. Δημήτρη Μαγκλάρα, ώρες 09:30 – 15:30.

     Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Λιαγούρης Μιχάλης                                  Τραχανατζής Στάθης

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα