Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2015 – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

 

 

 

 Τέλος στην αγωνία χιλιάδων φοιτητών και γονέων μπήκε σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου, αφού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων και οι βάσεις 2015 για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια της επικράτειας.

 

Οι τελευταίες εκτιμήσεις των αναλυτών δείχνουν μεγάλη πτώση στις δημοφιλείς σχολές, αλλά και σε κάποιες σχολές της περιφέρειας.

 

Οι παράγοντες που επέδρασαν πτωτικά ήταν η δυσκολία των θεμάτων στις φετινές εξετάσεις, αλλά και η νέα ρύθμιση για τις μετεγγραφές που θα μειώσει δραματικά τον αριθμό τους. Η οικονομική κρίση εξάλλου απέτρεψε πολλούς υποψηφίους να δηλώσουν σχολές μακριά από τον τόπο διαμονής τους.

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους επιτυχόντες – παιδιά συναδέλφων – τα Θερμά μας Συγχαρητήρια!!! Είναι από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους τις ζωής τους!

 

Τώρα στην νέα πορεία ζωής που χαράσσεται, οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, παρόντες, γιατί τους χρειάζονται πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά και τα ίδια τα παιδιά να συνεχίσουν το δρόμο που έχουν επιλέξει.

 

Για τα παιδιά που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους,
ευχόμαστε να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια, να μην απελπιστούν και να οπλιστούν με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη.

 

Οι γονείς των παιδιών που δεν πέρασαν, θα πρέπει τώρα να δείξουν μεγαλύτερη αγάπη και εμπιστοσύνη, ενθαρρύνοντας τα παιδιά πολύ περισσότερο, δίνοντάς τους το μήνυμα ότι μια δεύτερη ευκαιρία θα είναι επιτυχής!!!

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

 

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα