Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ – ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

 

 

 

 

 

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Alpha Bank – μια συνεργασία η οποία οφείλεται, κατά πρώτο λόγο, στον τέως Πρόεδρο του Συλλόγου μας Δ. Καλόγηρο και στην προσωπική του φιλία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου της Alpha Bank  κ. Τ. Γκιάτη και η οποία συνεχίζεται με τον σημερινό Πρόεδρο Χρήστο Τασσόπουλο – προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες μέσω του Πολυιατρείου, όπου τα μέλη μας μπορούν να επωφεληθούν πολλών ιατρικών παροχών, όταν είναι γνωστή η χαώδης κατάσταση που επικρατεί αλλά και η ισοπέδωση των πάντων σε ΤΑΥΤΕΚΩ (ΕΟΠΥΥ) εις βάρος των ασφαλισμένων.

Σε συνέχεια του προηγούμενου προγράμματος προληπτικής ιατρικής του Πολυιατρείου, οργανώθηκε προσχολικός έλεγχος για τα παιδιά των μελών μας, διάρκειας δύο μηνών, ξεκινώντας από τον τρέχοντα μήνα.

Η εξέταση των παιδιών θα γίνεται μεταξύ των ωρών 17:00 – 19:00 και περιλαμβάνει :

 

Εξέταση από παιδίατρο στην τιμή των 5€ για την υπογραφή ατομικού δελτίου υγείας μαθητή και την έκδοση βεβαίωσης αθλητικών δραστηριοτήτων.

Εξέταση από καρδιολόγο και καρδιογράφημα στην τιμή των 5€.

Triplex καρδιάς στην τιμή των 20€.

Πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο  από παιδό-οφθαλμίατρο στην τιμή των 10€.

Οδοντιατρική εξέταση και φθορίωση στην τιμή των 10€.

Το πρόγραμμα ισχύει για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου μας που είναι εγγεγραμμένοι στο πολυιατρείο, θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με τους ιατρούς μέσω του call center του πολύ-ιατρείου στο 210-5201800.

Επίσης, όσοι συνάδελφοι – μέλη του πολυιατρείου επιθυμούν  να ενημερωθούν για τις ιατρικές παροχές του πολυιατρείου και δεν έχουν παραλάβει τα φυλλάδια, να μας αποστείλουν ένα email στο info@sygte.gr ώστε να τους αποσταλούν ηλεκτρονικά.

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα