Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

 

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Συνάδελφοι

Αποδείχθηκε ότι το προεδρείο έχει πάντοτε έγκυρη πληροφόρηση και δεν ασχολείται με «πυγολαμπίδες», όπως κάνουν κάποιοι.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο Σύλλογός μας, ήταν από τους πρώτους, που ενήργησε με συγκεκριμένες επιστολές, οι οποίες βρίσκονται αναρτημένες στο site του Συλλόγου μας, διεκδικώντας την ηθική και υλική αποζημίωση των συναδέλφων, την περίοδο της τραπεζικής αργίας.

Προ ολίγων ημερών, αναφερθήκαμε στο ότι η υλική παροχή των συναδέλφων, θα δινόταν υπό μορφή ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ για super market κλπ και όπως αποδεικνύεται, δικαιωθήκαμε. Παράλληλα κάποιοι άλλοι έγραφαν ότι η υλική ανταμοιβή των συναδέλφων μπορεί να γινόταν υπό μορφή χρημάτων, χωρίς όμως να γνωρίζουν τίποτα με βεβαιότητα.

Δόθηκε από την Τράπεζα το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, σε μορφή δωροεπιταγής, για τους Διευθυντές, και το ποσό των 150 ευρώ, ως δωροεπιταγή, για τους υπαλλήλους.

Δίχως να θέλουμε να υποτιμήσουμε, ως προς το ποσό που δόθηκε, το ρόλο και την συνολική ευθύνη ενός συναδέλφου με το βαθμό του Διευθυντού, θέλουμε να διατυπώσουμε την αντίθεσή μας, για το ποσό των 150 ευρώ, που δόθηκε στους υπαλλήλους, οι οποίοι τις ημέρες της τραπεζικής αργίας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για την αξιοπιστία της τράπεζας και για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών (και ειδικά των συνταξιούχων).

Για το λόγο αυτό, ζητάμε από τη Διοίκηση της Τράπεζας, να αναθεωρήσει το συγκεκριμένο ποσό και να δοθεί μεγαλύτερη ανταμοιβή, στους συναδέλφους που εργάστηκαν την περίοδο της τραπεζικής αργίας.

Αυτές είναι οι θέσεις μας και καλούμε όλους τους συλλόγους που ανήκουν στον Όμιλο, να στηρίξουν την πρότασή μας.

Παράλληλα ζητάμε από τους συναδέλφους της πρώην Γενικής και μέλη του Συλλόγου μας, να ενημερώσουν όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου Πειραιώς που συνεργάζονται και δεν ανήκουν στο Σύλλογό μας, για τη συγκεκριμένη θέση και πρόταση του προεδρείου.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα