Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΤΕ 2015-2016

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2015-2016

Στη συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΓΤΕ στις 8 Δεκεμβρίου 2015 κατόπιν εισήγησης της Αντιπροέδρου και Εφόρου του Συλλόγου μας, Μαρίας Μπακατσούλα, προτάθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Αποφασίσθηκε, όπως κάθε χρόνο, να δοθεί ως δώρο Χριστουγέννων για τα παιδιά των συναδέλφων τα οποία έχουν γεννηθεί από 01/01/2004 έως και 31/12/2015 το ποσό των 80 ευρώ, πάντα στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των εισφορών των μελών μας. Σημείωση : ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ.

θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Παιδική Θεατρική Παράσταση με τίτλο «Το μαγικό σπιρτόκουτο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναϊς» που βρίσκεται στην οδό Καστοριάς 34-36 Βοτανικός (θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση).

Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα οι συνάδελφοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους, όποια παιδική παράσταση επιθυμούν, θεατρική η κινηματογραφική. Ο Σύλλογος θα καλύψει 1 εισιτήριο για 1 ενήλικα (τον συνάδελφο μέλος του συλλόγου) ή 2 εισιτήρια (αν είναι και οι δυο συνάδελφοι μέλη του συλλόγου) καθώς και των παιδιών τους. Το ποσό που θα καλύψει ο Σύλλογος με την προσκόμιση του εισιτηρίου θα είναι τα 12 ευρώ). όλα τα παραπάνω ισχύουν για παραστάσεις της περιόδου των Χριστουγέννων μέχρι 26/12/15.

Παράλληλα, μετά την Χριστουγεννιάτικη Παιδική Θεατρική Παράσταση, κατά πρώτο λόγο στην Αθήνα και έπειτα σε όλη την Ελλάδα, θα επιδοτήσει ο Σύλλογος το 50% των εισιτηρίων για όσους γονείς συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας θελήσουν να παρακολουθήσουν όποια Θεατρική Παράσταση επιθυμούν. Το ανώτερο ποσό της επιδότησης θα είναι τα 12 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή των εισιτηρίων στο Σύλλογο.

Επίσης, θα έρθουμε σε επαφή με τα Θέατρα «Παλλάς» και «Αλίκη» που στεγάζονται στην Διοίκηση της Τράπεζάς μας, ώστε να υπάρξουν σημαντικές εκπτώσεις για όσους συναδέλφους – μέλη θέλουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις.

Αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί κοπή πίττας στην πόλη της Θεσσαλονίκης εντός του μηνός Ιανουαρίου 2016 με την συμμετοχή των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί και στις γύρω περιοχές.

Επίσης, αποφασίσθηκε κοπή πίττας στα διοικητικά κέντρα της Αθήνας όπου υπάρχουν συνάδελφοι – μέλη (από 20 και πάνω)

 

Ακόμη, αποφασίσθηκε να δοθεί σε όλους τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας ένα ημερολόγιο – ατζέντα

 

Αριστεύσαντες

Παρόλο που η Τράπεζα βραβεύει τα παιδιά των συναδέλφων, εμείς και φέτος θα βραβεύσουμε τα παιδιά των συναδέλφων που αρίστευσαν ή εισήχθησαν σε Ανώτερες ή Ανώτατες Σχολές. Θα επακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση. (Τα ποσά θα πιστωθούν στις 29 Γενάρη αντί για 30 Γενάρη που είναι η εορτή των Τριών Ιεραρχών και είναι Σάββατο)


Γιορτή της Γυναίκας


Παιδικό πάρτι μασκέ την περίοδο της απόκριας


Εκδρομή εντός της Ελλάδος – θα προτείνουμε κάποια μέρη και παράλληλα θα ζητήσουμε από τους συναδέλφους να μας κάνουν και αυτοί τις δικές τους προτάσεις.


Θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ των ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου


Περιηγήσεις σε άλλους αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία


Τέλος, θα αποστείλουμε επιστολή στον πρώην Πρόεδρο της Τράπεζας Ι. Μάνο, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής, ώστε να τύχουμε έκπτωσης για όσους συναδέλφους επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποια παράσταση.


Παράλληλα θα προχωρήσουμε σε διαγωνισμό παιδικού παραμυθιού και Έκθεση Ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους.


Θα βραβευθούν τα τρία καλύτερα παραμύθια και οι τρεις καλύτεροι πίνακες ζωγραφικής.


Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα