Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.


Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

 

Προς

τον Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2015

Α.Π. 410

 

κύριε Δ/ντά,

όπως σας είναι γνωστό, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των υπαλλήλων της πρώην Γενικής Τράπεζας στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, λήγει στις 31/12/2015.

Ως εκ τούτου, ζητάμε να μεριμνήσετε για την ανανέωση του συγκεκριμένου συμβολαίου στην Αγροτική ή οπουδήποτε αλλού, διότι οι συνάδελφοι αγωνιούν για το αν θα συνεχίσουν να είναι ενταγμένοι στο ασφαλιστήριο, ώστε να μη βρεθούν χωρίς κάλυψη, μεριμνώντας παράλληλα για παράταση συγκεκριμένου χρόνου έως ότου επέλθει η τελική ένταξη.

Ευελπιστώ στην κοινωνική σας ευαισθησία αλλά και στην αρχή της ισότητας όλων των υπαλλήλων του Ομίλου Πειραιώς. Ως εκ τούτου ζητάμε να μας απαντήσετε για αυτό το σοβαρό και ουσιαστικό θέμα που αφορά την υγεία των συναδέλφων σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή που ο τομέας της υγείας έχει ισοπεδωθεί.


Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα