Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

 

 

 

 

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, στις 8 Δεκεμβρίου 2015, η Αντιπρόεδρος και Έφορος του Συλλόγου Μ. Μπακατσούλα, με την σύμφωνη γνώμη του Προέδρου και των μελών του προεδρείου, πρότεινε για την φετινή χρονιά και αποφασίστηκε, να προχωρήσει η διαδικασία, ώστε να δοθούν, στα πλαίσια των εκδηλώσεων, βραβεύσεις στα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και στα παιδιά που αρίστευσαν στις τάξεις από Α’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου.

Παρόλο που η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύει τους αριστεύσαντες, το προεδρείο προχώρησε σε αυτή την διαδικασία γιατί το θεωρεί υποχρέωση και καθήκον του απέναντι στα παιδιά που μόχθησαν για να έχουν αυτήν την επιτυχία, με την συμπαράσταση των γονέων τους, όπου είναι και γι’ αυτούς η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση.

Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι συνάδελφοι που τα παιδιά τους εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι συνάδελφοι που τα παιδιά τους αρίστευσαν στις τάξεις Α’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου (με χαρακτηρισμό βαθμολογίας «Άριστα») να το γνωστοποιήσουν στο Σύλλογό μας, έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στέλνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοτυπίες ενδεικτικών, απολυτηρίων για τους αριστεύσαντες και βεβαιώσεις εγγραφής για τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. στο email του Συλλόγου info@sygte.gr ή μέσω πρωτοκόλλου «Σύλλογος Γενικής – Πειραιώς, Σολωμού 20, 10682 Αθήνα, υπόψη Χ. Τασσόπουλου).


Εάν κάποιοι αριστεύσαντες στην Γ’ Λυκείου έχουν εισαχθεί παράλληλα και σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ δικαιούνται ΜΟΝΟ το ένα βραβείο και αυτό θα είναι για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (που είναι και το μεγαλύτερο).


Επίσης, θα βραβευτούν τα παιδιά συναδέλφων που αρίστευσαν και πρώτευσαν στα Πανεπιστημιακά έτη, τα παιδιά που πήραν το πτυχίο τους φέτος με άριστα είτε από ΑΕΙ είτε από ΤΕΙ,  καθώς και τα παιδιά που απέκτησαν τη φετινή χρονιά Master ή Doctora, αποστέλλοντας μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία (08/01/2016) φωτοτυπίες των πτυχίων τους.


Αναλυτικότερα, αποφασίστηκε :


1.
Τα παιδιά συναδέλφων που αριστεύουν στις τάξεις από Α΄ Γυμνασίου έως και Γ΄ Λυκείου, να επιβραβεύονται με το ποσό των 180 ευρώ
2. Τα παιδιά συναδέλφων που εισάγονται σε ΑΕΙ – ΤΕΙ να επιβραβεύονται με το ποσό των 200 ευρώ
3. Τα παιδιά συναδέλφων που αποκτούν πτυχίο Master, Doctora κλπ, να επιβραβεύονται με το ποσό των  200 ευρώ
4. Τα παιδιά που αριστεύουν στα Πανεπιστημιακά Έτη, να επιβραβεύονται με το ποσό των 200 ευρώ
5. Εάν κάποιοι από τους αριστεύσαντες στην Γ΄ Λυκείου  έχουν εισαχθεί παράλληλα και σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ  θα λάβουν την υψηλότερη επιβράβευση
6. Οι εργαζόμενοι που θα εισάγονται σε ΤΕΙ-ΑΕΙ να επιβραβεύονται με το ποσό των  200 ευρώ
7. Οι εργαζόμενοι που θα πρωτεύουν ή θα αποκτούν πτυχίο με άριστα Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής, να επιβραβεύονται με το ποσό των 200 ευρώ
8. Τα παιδιά των συναδέλφων που θα αποκτούν πτυχίο με άριστα Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής, να επιβραβεύονται με το ποσό των 200 ευρώ

Για μια ακόμα φορά δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στους γονείς και στα ίδια τα παιδιά που εκπληρώθηκε το πρώτο όνειρό τους για την επαγγελματική σταδιοδρομία τους.


Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα