Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ – ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ-ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

 

 

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΧΡΕΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ «ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ».

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Κ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

 

Προς

τον Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2016

Θέμα : Ορισμός Διευθυντών

κύριε Διευθυντά,

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν άξιοι και ικανοί συνάδελφοι που προσφέρουν τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Τράπεζας και είναι τοποθετημένοι ως υπεύθυνοι καταστημάτων.

Διερωτώμεθα, για ποιο λόγο δεν ορίζονται διευθυντές; Άμεσα επιβάλλεται να βρεθεί τρόπος και να προχωρήσει η διαδικασία ορισμού τους.

Είναι ένα δίκαιο αίτημα που αφορά όχι μόνο τους συναδέλφους της πρώην Γενικής αλλά και τους εργαζόμενους όλου Ομίλου, διότι η προσφορά τους είναι πολύ μεγαλύτερη από όποιο κόστος μπορεί να έχει η τοποθέτησή τους ως Διευθυντές.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής


 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Προς

τον Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2016

Θέμα : Μείωση επιτοκίων καρτών

κύριε Διευθυντά,

επανερχόμεθα και επισημαίνουμε ότι εντός των ημερών κατατίθεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, στο οποίο, όπως αναφέρει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης, όσοι χρησιμοποιούν το «πλαστικό χρήμα» για συγκεκριμένα είδη αγορών, θα τυγχάνουν φοροαπαλλαγής.

Για το λόγο αυτό ζητάμε να προχωρήσετε σε μείωση των επιτοκίων των καρτών ως μία ενέργεια έμμεσης παροχής προς όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, για την ανάπτυξη της Τράπεζας.

Αναμένοντας τις ενέργειές σας.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα