Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ- ΑΡΩΓΗ ΤΕΚΝΩΝ – ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΑΤΕ

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝ/ΦΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΑΡΩΓΗΣ ΤΕΚΝΩΝ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Προς

τον Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

 

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2016

 

Θέμα : Ένταξη των συν. της πρώην Γενικής στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης αποκατάστασης – αρωγής τέκνων

κύριε Διευθυντά,

Με την παρούσα επιστολή ζητάμε την ένταξη των συναδέλφων της πρώην Γενικής Τράπεζας στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης αποκατάστασης – αρωγής τέκνων. Το αίτημά μας αυτό απορρέει από την επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψε ο αντιπροσωπευτικός σύλλογος και ισχύει για όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου.

Δυστυχώς έως σήμερα δεν έχετε ανταποκριθεί στο αίτημά μας και δεν έχετε εφαρμόσει αυτήν την συμβατική σας υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους.

Περιμένουμε άμεση απάντηση ως προς την υλοποίηση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας.

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

 

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΕ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Προς

τον Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2016

Θέμα : Ανανέωση Ομαδικού Ασφαλιστηρίου (ΑΤΕ Ασφαλιστική)

κύριε Διευθυντά,

σας είχαμε αποστείλει συγκεκριμένη επιστολή για το θέμα της ανανέωσης του ομαδικού ασφαλιστηρίου των εργαζομένων της πρώην Γενικής, στην ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει απάντηση από εσάς, με αποτέλεσμα η ανησυχία των συναδέλφων να παρατείνεται.

Βεβαίως εφόσον δεν υπάρχει ανάκληση του συμβολαίου, θεωρούμε ότι ισχύει η ασφάλιση. Όμως η ενημέρωση των εργαζομένων και η τυπική επιβεβαίωση, των όσων έχουν υπογραφεί στην επιχειρησιακή σύμβαση από τον αντιπροσωπευτικό σύλλογο για το συγκεκριμένο θέμα πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Από την πλευρά μας, θα σας αποστείλουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, ώστε να εξετασθεί το ενδεχόμενο ένταξης όλων των υπαλλήλων του Ομίλου σε ένα ενιαίο ασφαλιστήριο, παρέχοντας έτσι μια «ανάσα» στους εργαζόμενους, ενάντια στην ισοπέδωση που βιώνει η κοινωνία μας στον τομέα της υγείας.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Χ. Τασσόπουλος, Μ. Μπακατσούλα, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Κ. Κονιστής

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα