Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

Αποχαιρετιστήρια – Ευχαριστήρια επιστολή

«Αγαπητοί συνάδελφοι»

έχοντας συμπληρώσει 24 συναπτά έτη υπηρεσίας στην πρώην Γενική Τράπεζα (Όμιλος Πειραιώς), νιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εσάς που τόσα χρόνια με την ψήφο σας με περιβάλλατε με αγάπη, με εκτίμησή αλλά και με απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Ασχολήθηκα με τα συνδικαλιστικά δρώμενα επί 22 χρόνια και ιδιαίτερα τα έτη 2010 – 2015 που εκλέχθηκα κατά σειρά Αναπλ. Γενικός Γραμματέας – Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Τράπεζας.

Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να γνωστοποιήσω σε όλους τους συναδέλφους ότι προ ολίγων ημερών υπέβαλα την παραίτησή μου στην Τράπεζα Πειραιώς. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας, προσπαθώντας να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, με συνέπεια και εκτίμηση στα πρόσωπά σας, είτε μέσα από την διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας, είτε μέσα από τη βοήθεια και συμπαράστασή μου σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσατε.

Αν κάποιοι θεωρείτε ότι τα κατάφερα, αυτό οφείλεται στην στήριξή σας αλλά και στη σχέση αγάπης που είχα με το Σύλλογο, κατανοώντας από την πρώτη στιγμή τον σκοπό για τον οποίο είχε ιδρυθεί.

Θέλω λοιπόν και πάλι να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου όλους τους συνάδελφους της πρώην Γενικής για την αναγνώριση της προσφοράς μου στο Σύλλογο και πάνω από όλα τους άξιους συνεργάτες μου – μέλη του προεδρείου – που εργαστήκαμε μαζί για το συμφέρον όλων των εργαζομένων. Όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το προεδρείο. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην γραμματέα μου κ. Αλεξάνδρα Μπράβου για τις προσφερθείσες υπηρεσίες της και την πλήρη αφοσίωσή της.

Σας εύχομαι με περίσσια αγάπη να είστε πάντα καλά και εσείς και οι οικογένειές σας,

Με εκτίμηση,

Χρήστος Τασσόπουλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα