Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

 

 

 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν πιέσεων του προεδρείου του Συλλόγου μας, τόσο στην προηγούμενη όσο και στην τωρινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας – η απάντηση του αιτήματός μας στο Υπουργείο Υγείας έχει δημοσιευθεί – αλλά και αναλόγων ενεργειών των σχετικών φορέων για την αποζημίωση των ασφαλισμένων στο ΤΑΥΤΕΚΩ όσον αφορά στα καμένα παραστατικά τα οποία καταστράφηκαν στην πυρκαγιά του έτους 2012, ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ξεκίνησαν τμηματικά οι πιστώσεις των δικαιουμένων ποσών από τον ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπευθύνου του Τομέα Υγείας – ΤΑΥΤΕΚΩ Γ. Μαστραγγελόπουλου, θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των ασφαλισμένων της Αθήνας και της επαρχίας.

συνάδελφοι,

Αυτά είναι τα θέματα που μας απασχολούν και μας αγγίζουν. Και για αυτά ενεργούμε. Εμείς δεν ακολουθούμε το συνδικαλισμό της δεκαετίας του ’80. Το συνδικαλισμό του ψεύδους, της δημαγωγίας, της συκοφαντίας, του θιξίματος τιμών και υπολήψεων απλά για να επιβιώσουμε. Αντίπαλός μας ήταν και είναι τα προβλήματα των εργαζομένων – και μόνο αυτά.

Θα είμαστε σε άμεση επαφή με τους αρμοδίους φορείς και θα σας ενημερώνουμε.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα