Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ

Τα 4 μέλη του Δ.Σ. πρόσφατα απέστειλαν email ζητώντας από την Πρόεδρο του Συλλόγου να ενημερωθούν για την αγωγή των προαγωγών που είχε καταθέσει ο Σύλλογος μας.

Παραθέτουμε ακριβώς το τι έγραψαν : «Ζητάμε να ενημερωθούμε για το περιεχόμενο της αγωγής, για το οποίο με υπαιτιότητα του προεδρείου δεν γνωρίζουμε, ούτε εμείς τα μέλη του Δ.Σ. αλλά ούτε και οι εργαζόμενοι»

Για να καταλάβετε συνάδελφοι, τα συγκεκριμένα μέλη ήθελαν να δημιουργήσουν αμφιβολίες ότι δεν είχε γίνει η αγωγή!!! όταν η αγωγή έχει κατατεθεί από το 2011 και είχε βγει και ανακοίνωση εκείνη την εποχή.

Τι έχετε να πείτε κ. Πολύζο και κ. Ευθυμίου; εσείς ήσασταν εκλεγμένοι στο Δ.Σ. τότε Δεν θυμάστε; ή μήπως έχετε επιλεκτική μνήμη; ο κ. Γεωργούλης δεν ασχολούνταν μέχρι και το 2012 που έφυγαν οι θείοι Κουστέν, Μαρτέν, Ναβαρρό, όπου τότε είδε το φως του συνδικαλισμού και άρχισε την επανάστασή του!!!

Μέχρι τότε κ. Γεωργούλη; που βρισκόσουν; όταν καταγγέλλαμε τους Γάλλους; είχες βγάλει καμία ανακοίνωση; καμία.

Όσο για τον κ. Καραηλίδη, ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο και τίποτε άλλο. Α ναι! Ακόμα μια φορά ρωτάμε κ. Καραηλίδη: γιατί σε απέβαλε ο διαιτητής το 2011 και με ποια κοσμητικά επίθετα τον έλουσες τα οποία είναι και καταγεγραμμένα ; Αν δεν τα γνωστοποιήσεις, θα τα γνωστοποιήσουμε εμείς, για να καταλάβουν πολλά οι εργαζόμενοι !

Συνάδελφοι,

Σας παραθέτουμε την απάντηση του νομικού συμβούλου του Συλλόγου μας κ. Γ. Καρούζου για το συγκεκριμένο θέμα. Την αγωγή, εγκεκριμένη από το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ το έτος 2011 μπορείτε να την διαβάσετε αναλυτικά στο site του Συλλόγου μας sygte.gr

«Σε απάντηση του σχετικού ερωτήματός σας, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Η αγωγή που αφορά στη σύσταση και λειτουργία των συμβουλίων προαγωγών είχε κατατεθεί από το Σύλλογο στις 2/8/2011 και είχε λάβει ημερομηνία αρχικής δικασίμου 5/2/2014. Κατά τη δικάσιμο αυτή είχε ματαιωθεί και είχε προσδιορισθεί εκ νέου με κλήση από ματαίωση (η οποία πλέον έγινε από το γραφείο μας) για τις 26/1/2016. Κατά τη δικάσιμο αυτή αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους και η νέα δικάσιμος που ορίστηκε είναι η 18/11/2016.

Για τα ανωτέρω, το γραφείο μας αμέσως μετά την αναβολή της 26/1/2016 λόγω της αποχής των δικηγόρων, απέστειλε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Καρούζος»

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπουλου

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα