Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΟΑΣΑ

 

 

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΑΣΑ

(ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015)

 

Οι νέες κάρτες ΟΑΣΑ θα ισχύουν από 1η Μαρτίου 2015 έως 29η Φεβρουαρίου 2016, με τις παρακάτω κατηγορίες και αντίστοιχες τιμές:

 

1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ισχύει για Λεωφορεία, Τρόλεϊ, ΗΣΑΠ, Τραμ, Μετρό (Μέχρι το Κορωπί), και Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί)  ΕΥΡΩ: 273 (αντί 320€)

Δεν ισχύουν :

Α) Στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS ΤΟΥ Αεροδρομίου

Β) Στη γραμμή Χ80 και

Γ) Στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο

 

2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ (Λεωφορεία – και στις γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Τραμ, Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Αεροδρόμιο) ΕΥΡΩ: 383 (αντί 450€)

Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να προμηθευτούν ετήσιες κάρτες, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 να έχουν αποστείλει την επισυναπτόμενη αίτηση συμπληρωμένη, το αντίγραφο της κατάθεσης καθώς και 1 φωτογραφία του κατόχου της κάρτας διαδρομών ώστε να επισυναφθεί και να σφραγιστεί (με τη σφραγίδα του Συλλόγου).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Στο πίσω μέρος της φωτογραφίας θα πρέπει να καταγραφεί το ονοματεπώνυμο του κατόχου κ ο αριθμός δελτίου ταυτότητάς του.

Επίσης οπωσδήποτε στην αίτηση θα πρέπει να καταγραφεί η Δ/νση και ο κωδικός καταστήματος που υπηρετεί ο κάθε συνάδελφος για να του αποσταλεί η κάρτα.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ : τα χρήματα για την έκδοση της κάρτας πρέπει να κατατεθούν στον στον λογ/σμό του Συλλόγου μας

με αριθμό 6901-128791-760

αναφέροντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας. Η αποστολή των δικαιολογητικών θα γίνει μέσω πρωτοκόλλου της Τράπεζας, αποστέλλοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Διοίκηση της πρώην Γενικής Τράπεζας, Μεσογείων 109-111, με την ένδειξη εξωτερικά του φακέλου « Για τον Σύλλογο Υπαλλήλων πρώην Γενικής Τράπεζας-Υπόψη κ. Βενετσιάνου Δεκούλου-– Κάρτες ΟΑΣΑ».

ΑΙΤΗΣΗ ΟΑΣΑ

 

***Αίτηση που δεν θα είναι πλήρως συμπληρωμένη και δεν θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν θα γίνεται δεκτή. ***

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συλλόγου στα τηλ. 210-3811763, 210-3811631.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα