Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ

 

 

 

Δωρεάν είσοδος κάθε Πέμπτη στα κτήρια του Μουσείου Μπενάκη


 

Συνάδελφοι,


σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 και κάθε Πέμπτη, τα κτήρια του Μουσείου Μπενάκη Κεντρικό Κτήριο, Κτήριο Οδού Πειραιώς, Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, θα λειτουργούν με δωρεάν είσοδο για το κοινό από τις 09:00 π.μ. έως 24:00 μμ.
(Εξαιρούνται οι μέρες: 25/3, 1/5, 15/8, 28/8, 25-26/12)

Η ελεύθερη είσοδος θα ισχύσει για έναν χρόνο και πραγματοποιείται χάρη στη στήριξη που παρέχει στο Μουσείο το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Τo Μουσείο Μπενάκη, στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των καιρών, καλείται να φέρει σε πέρας την αποστολή του ως σύγχρονος πολιτιστικός οργανισμός με την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την οικονομική αυτάρκεια, που θα του επιτρέψουν, όχι απλώς να επιβιώσει, αλλά να δημιουργήσει όσες προϋποθέσεις εξασφαλίζουν την πνευματική ανάταση που σήμερα όλοι έχουμε ανάγκη.

Είχε πάντα στο πλευρό του την αμέριστη συνδρομή όσων αναγνωρίζουν την ποιότητα του έργου που επιτελεί, όσων το εμπιστεύονται και το αγαπούν. Σήμερα βρίσκει θερμό υποστηρικτή σε αυτή του την προσπάθεια το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μουσείο.

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας


Χ. Τασσόπουλος                        Β. Δεκούλος


 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα