Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ & ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κ. Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

 

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ & ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

 

Προς

Τον Υπουργό Εργασίας

κ. Π. Σκουρλέτη

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2015

Α.Π. 324

κύριε Υπουργέ,

Τον Νοέμβριο του 2014 η Γενική Τράπεζα αφομοιώθηκε με τον Όμιλο Πειραιώς από τον οποίο και εξαγοράστηκε. Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους διοικούντες της Τράπεζας για πάρα πολλά θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους.

Το σημαντικότερο όλων είναι η λήξη της Επιχειρησιακής μας σύμβασης με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται αλλά και η εφαρμογή του Οργανισμού μας, που αποτελεί «ευαγγέλιο» για εμάς και ασφαλώς επιδιώκουμε να εφαρμοστούν όλα εκείνα τα οποία υπέγραψε ο αντιπροσωπευτικός σύλλογος της Πειραιώς. 

Αν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν υπάρξει οποιαδήποτε λύση κατά την διαπραγμάτευση με τους διοικούντες, για όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της πρώην Γενικής Τράπεζας, θα προσφύγουμε σε πάσα νόμιμη ενέργεια.

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει από την πλευρά σας θετική και ουσιαστική παρέμβαση, προς αποκατάσταση του δικαίου.

 

   Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

         Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

    Χ. Τασσόπουλος                   Β. Δεκούλος

 

 

 

 

 

Προς

Τον Υπουργό Υγείας

κ. Παναγιώτη Κουρουμπλής

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2015

Α.Π. 325

 

κύριε Υπουργέ,

σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή θέλοντας  να επισημάνουμε το σοβαρό θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών, των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών υγείας, των ασφαλισμένων του ταμείου μας (ΤΑΥΤΕΚΩ), όπου πλέον έχει ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ.

Παρόλο που είχαν κατατεθεί τα νόμιμα παραστατικά από όλους τους ασφαλισμένους, η πυρκαγιά που προκλήθηκε στο Ταμείο μας (Χαριλάου Τρικούπη 8-12) όπου πολλά από αυτά καταστράφηκαν και η χρονοβόρα διαδικασία ένταξής μας στον ΕΟΠΥΥ, έχουν ως αποτέλεσμα την μη πληρωμή των αποδείξεων των ασφαλισμένων. Όχι μόνο εν ενεργεία συνάδελφοι αλλά και συνταξιούχοι έχουν να πληρωθούν 3-4 χρόνια.

Λόγω της οικονομικής – ανθρωπιστικής αυτής κρίσης που υφίσταται στις μέρες μας και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε όλους τους τομείς, ζητάμε άμεσα την δική σας ουσιαστική παρέμβαση, ως αρμοδίου στον τομέα της υγείας, ώστε να επιλυθεί αυτό το μείζον θέμα, το οποίο θεωρούμε πρώτο και βασικότερο όλων.

 

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

      Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

 Χ. Τασσόπουλος                           Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα