Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

 

Προς 

τον Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα,  16 Μαρτίου 2015

Α.Π. 332

κύριε Δ/ντά,

επανερχόμαστε μετά από δύο επιστολές τις οποίες στείλαμε στις 9/9/2014 με Α.Π. 259 κ’ στις 28/1/2015 με Α.Π.308 και αφορούσαν το θέμα του βρεφονηπιακού επιδόματος.  Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση όσον αφορά στην καταβολή του.

Πέραν του επιδόματος βρεφονηπιακού σταθμού, ζητούσαμε να καταβληθεί στους συναδέλφους που για δικούς τους λόγους, δεν θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους στο σταθμό και τα κρατούν στο σπίτι μητέρες ή συγγενείς κ.λπ. βρεφονηπιακό επίδομα, σε 12 μηνιαίες δόσεις, από τον Σεπτέμβριου του 2014 μέχρι και τον Αύγουστο 2015, για κάθε παιδί ξεχωριστά, το οποίο να υπόκειται σε κρατήσεις, υποβάλλοντας και υπεύθυνη δήλωση.

Το ίδιο ισχύει και στον Όμιλο Πειραιώς, όπου οι γονείς, τυγχάνουν αυτού του επιδόματος (231,00 ευρώ), μέσω μισθοδοσίας, το οποίο σύμφωνα με τους φορολογικούς νόμους, υπόκειται σε κρατήσεις και το καθαρό ποσό που παίρνουν οι υπάλληλοι είναι περίπου 150,00 ευρώ. Ειδικά στην σημερινή οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε, είναι ένα ποσό αξιοσέβαστο.

Ως εκ τούτου, επανερχόμεθα ακόμα μία φορά και επιμένουμε, να εφαρμοστεί η αρχή της ισότητας για όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου, χωρίς καμία διάκριση, διότι ανήκουμε και εμείς πλέον στον προσωπικό του Ομίλου Πειραιώς.

Για ποιο λόγο γίνεται αυτή η διάκριση;

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

      Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

 Χ. Τασσόπουλος                           Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα