Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

 

 

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΔΕΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΑΞ ΣΤΟ 210-3301310 Ή EMAIL ΣΤΟ info@sygte.gr ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΦΥΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ.

 

 

 

Προς

τον Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς

κ. Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2015

Α.Π. 342

κύριε Δ/ντά,

Σας είχαμε αποστείλει συγκεκριμένη επιστολή όπου αναφερόμασταν στο θέμα των αδειών οι οποίες δεν είχαν δοθεί τα προηγούμενα έτη, κάνοντας συγκεκριμένες προτάσεις, ως προς τον τρόπο απόδοσής τους και από την πλευρά σας δεν έγινε καμία ενέργεια.

Επανερχόμεθα και ζητάμε,  όσον αφορά τους συναδέλφους της πρώην Γενικής, να διερευνηθεί αν υπάρχουν άδειες υπολοιπόμενες των ετών 2012-2013-2014, ούτως ώστε για όσους θέλουν να κάνουν χρήση άδειας, να τους δοθεί η δυνατότητα να την πάρουν μέχρι τον Ιούνιο και για όσους δεν θέλουν να κάνουν χρήση αδείας, να προχωρήσετε στην διαδικασία αποζημίωσης, με την νόμιμη προσαύξηση 100% σύμφωνα με το νόμο.  

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

     Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                      Β. Δεκούλος

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα