Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

 

 

 

 

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.

Προς
τον Δ/ντή Ανθρωπίνου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς
κ Θ. Τσουκάτο

Αθήνα, 21 Απριλίου 2015

κύριε Δ/ντά,
Ένα σοβαρό και ουσιαστικό πρόβλημα,  που απασχολεί τους συναδέλφους της πρώην Γενικής Τράπεζας, είναι το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των στεγαστικών δανείων.
Ως εκ τούτου, ζητάμε όπως επιλυθεί το σοβαρό αυτό ζήτημα και για τα μέλη μας, ώστε να μην πληρώσουν απολύτως τίποτα, όπως ισχύει για όλα τα μέλη του Ομίλου Πειραιώς.
Ασφαλώς, η κάλυψη των στεγαστικών δανείων θα γίνει από την ήδη υπάρχουσα εταιρία με την οποία συνεργάζεται ο Όμιλος Πειραιώς.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ενεργήσετε άμεσα, ότι δεν θα υπάρξει κωλυσιεργία και ότι θα ισχύσει ισότητα και ισονομία για όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου.
Εξάλλου είναι σαφέστατη η ακροτελεύτια διάταξη που υπεγράφη από τον αντιπροσωπευτικό σύλλογο του Ομίλου Πειραιώς όπου βάσει αυτής καλείστε να συμμορφωθείτε. «Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί από τις κλαδικές Σ.Σ.Ε. Τραπεζών ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο και βρίσκονται σε ισχύ κατά το χρόνο υπογραφής της παρούσας Ε.Σ.Ε.Ε., δεν θίγονται και εξακολουθούν να ισχύουν».
Αν δεν υλοποιηθεί αυτό το δίκαιο και νόμιμο αίτημά μας, παρότι έχουμε δείξει μέχρι στιγμής καλή θέληση και διάθεση, θα προχωρήσουμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Χ. Τασσόπουλος                             Β. Δεκούλος

 


 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα